-
ben gitarı salarım kendi kendine çalar abicim.alla alla burda çalarız çalamayız muhabbeti mi yapıyoruz :D herkes çalar tamam ama beste güzel
-
beyler bence bunu kabul etmek lazım çoumuz çok fazla egzersiz yapmadan sadece yeteneğimize güvenerek gitar çalmaya çalışıyoruz buna eminim.ama bu çocuk cidden iyi bi yetenek doaçlama ya da değil hakikaten iyi çalıyo bence burda büyük bi emek yatıyo ve bence bunu kabul edip saygı duyalım!.....
-
ahmet warol yiğidim güzel sosyal mesaj wermişsin senin gibi gençleri sahnedelerde görmek isteriz biz...
-
abi bu gerçekse tebrik etmek lazım.süper performans!tabi bunun için kaç gün kaç gece uğraşmıştır bilemeyiz.hoşuma gitti güzel.
-
nota kaçırmıyo zaten:) ve kendisi çalıyo bu... doğaçlama değil birde... orjinalini JerryC adında japon bi çocuk yapmış canon in d diye bi şarkı var senfonik bişey onu rock yapmış bu arkadaş da çalıp youtube a koymuş... farkındaysan bazen çok az eli kayıyo hatalar anlaşılıyo...
-
arkadaşlar hodri meydan buyurun youtube sizi bekler. ben de çalarım diyenler marifetlerini sergilesin.
-
arkadaşlar hodri meydan buyurun youtube sizi bekler. ben de çalarım diyenler marifetlerini sergilesin.
Youtube Ego tatmin etme mekanımıdır?
-
Böyle bi başlık atanlara...
arkadaşlar elektroda atılan sololara fazla aldanmayın..klasikle elektro gitarı yıllardır çalan biri olarak..aradaki farkı gayet iyi bilirim..bilende anlar zaten beni...elektroda coşan adam klasikte o kadr rahat solo atamaz..o yüzden gidinde Paco de lucia,tomatito gibi adamların sololarını dinleyin...
-
-
> Youtube Ego tatmin etme mekanımıdır?
Garaj öyle midir?