-
çıldırmamak elde değil rock ve rapin aynı satırda kullanılması...bu tarz enstantene üreten biçok grup var aslnda ama bunların arasında en piyasa olan çilekeş olduğu içn bu grubun adını verdim başlığa...
-
genelde birçok kişide rock ve rap in beraber yapılmasına bir karşıtlık söz konusu ama bence çilekeş ülkemizdeki başarılı gruplardan bir tanesi en azından türk rock ın gelişmesi için bir basamak ve bence desteklemeliyiz tabi müzik sonuçta tarz ve zevk meselesi herkesin kendi düşüncesi vardır... bir de yanlış hatırlamıyorsam çilekeş in albümünde sadece gözaltı şarkısında rap vokal var...
-
kesinlikle katılıyorum insanlar rock ve rap in bi şarkıda buluşmasından hoşnut olmayabilir ama sonuçta bazı tabuları yıklak lazım çünkü bazılarımız bunlara zıtlık açısından bakıyo yani ben rockçıyım rap le işim olmaz gibilerinden bu kadar başarılı bi grubun yapmış olduğu bu şarkıyı eleştirmek yerine farklı anlamlar çıkartmalıyız diye düşünüyorum.
-
rockla rap in birlikte kullanılması neden rahatsız ediyor anlamıyorum.ben bir rap dinleyicisiyim.ve bu türün kalitesinden haberdarım..bu rahatsızlık fazla... rap&rap uyumu o ft. e göre değerlendirilmesin...fuat zaten rapde sadece sesiyle var bence.lirik yazabildiğini düşünmüyorum..ama genel olarak düşünülünce kaliteli kişilerle yapılsa çoğu çalışmadan daha iyi olacaktır
-
yaa parçayı dinledin mii?
veyaa çilekeşin albümü tamamen dinledin mi?
yaa adamlar bencee harikaa bii müzik yapıyolarr
konserine git bence canlısını dinlee nasıl çalıyorlarr..
kii parçada bi söz varr AYNI KANDAN ROCK & RAP aynen katılıyorum
-
desteklemeli çilekeşi, pertevniyal lisesindeki canlı performanslarını seyretmiştim... rock ve rap mevzusuna gelince, kasmaya ne gerek var, bu tür tripler müziğin gelişimini engeller bana göre
-
ya biraz konuyla alakasız olcak ama ben gene sölemek istiyorum:D DURİAN grubu mutlaka dinlemişsinizdir adamlar ilahiyi rock şeklinde sölmemişler çıldırmamak elde değil bence bu rock ve rap'in birlikte sölemensinden çookk daha güzzel bişey!!ama ben çilekeşde dinlerim ama DURİAN çook güzzel bi grub:))
-
çilekeş rap i parçalarına katmasa bence daha başarılı olurdu. rock ve rap i bir arada kullandığından hitap ettiği kesim de azınlıkta.
-
çilekeş in yaptıgı albümde paso rap ve rock bir arada değil ki?albümde sadece bi parçada fuat la feat yapıyor ayrıca bu zevk meselesi dinleyen dinler bu topic i açman bile şaçmalık