Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Grup vitamini Ve Gökhan Semizi unuttuk mu..

• novacine • 20 Haziran 2006 05:54 • #501593
    Manevi OğullarI herzaman hatırlamalıyız.

Müzik için ne yapmıştır demişsin de illa bizim o delisi olduğumuz rock metal grupları gb olması mı gerekirdi adamlar bi ilki yapmışlardı türkiye de ve halen hatırlanıyorlar belki senin bilmediğin bi dildedir cok garipsedim dogrusu senin genç yaşlarında moda olan bi müzik tarzıydı yaptıkları neden bu kadar takıldın ki konuya?? Bi barış manco lafı yüsünden ise eger bari yaptıkları müziğe laf etmeseydin o zmnlar o modaydı onu yapıolardı ... bu kadar cok özgürce sarkı yapılmıyordu ...

yine de ALLah rahmet eylesin diyorum ...
  • Single_FACTOR • 20 Haziran 2006 11:55 • #501603

1.Benim genç olduğum yaşlarda muhtemelen sen ilk okuldaydın.

2.Heavy metal ya da rock dinleyip onunla kıyasladığımı neden çıkardın?

senin söylediğin şekilde Moda olan bir müzik tarzını yapıyorlar ise; Gökhan semiz ya da vitamin denen grubun(onlar ilktir demişssin; ilk değil vitamin adında türkiyede çıkan 1. vitaminin taklididirler) müzikal anlamda "Hadi hadi şeker,ya da "Aboneyim abone" furyasından hiçbir farkları yoktur.

O dönemde de kaliteli eserler yapılmıştır, ancak sadece verileni alan toplumumuzun bireyleri bunun dışına çıkmamış, boş şahsiyetleri ilah yapmıştır.anlamanızı beklemiyorum.

kimse çıkıp ta müzik adına hatırlanası bir şahsiyettir kayıptır demesin;
    magazinel şişirmelere alet olmayıp, bu övgüyü hakedecek ;Efsane yapılacak ve hatırlanmayı hakeden müzisyenlere hakaret etmektir.
  • altinay • 20 Haziran 2006 16:34 • #501626

inanki teksin
    uyku tutmamiş yine beni pişmanliklar yakamda
    silip atmak kolay herşeyi, deli gonul dinler mi?
    bana kalsa cekip gidicem ama buna deger mi?
    seni coktan affettim ama istanbulu asla

inanki teksin, sen benim bir tanemsin
    yanimda yoksun, alkole sebepsin

resimlerin olmasaydi, unuturdum belki de
    hatirlamazdim guluşunu uzulurdum herhalde
    degil seni kendimi bile duşunmez oldum
    ben hep senin kaldim ama sen ellerin oldun
    inanki teksin..

şarkının mp3 ü gökhan semizin resmi sayfasında var yani gökhan semiz sadece geyik şarkılar yapmamış.
  • da hui • 20 Haziran 2006 17:06 • #501627
    Valla müzikal yönden eleştirebilirsiniz de esprileri çok sağlamdı adamın. Yazık oldu.
  • Zeyna • 21 Haziran 2006 00:16 • #501638

az yavaş gel :)
    bir kere gökhan semiz konservatuar mezunudur
    ilk vitamin kaseti de onlara aittir
    o grupta gökhan semiz çelik ufuk ercan saatci de vardı
    yani boş adamların geyik içerikli bir çalışması değil idi
    aboneyim abonesin akbillisin mavi kartlısın türü şarkıları yapanlar şu anda ne kadar tutuluyor ve ye ne kadar süre kalır bilemem ama gökhan semiz dediğin zaman azcık saygılı olacaksın
    verilenleri alan toplumumuz boş şahsiyetleri ilah yapmışlar lafınıda gökhan semizin üzerine alınmıyorum çünkü bunu söyleyen insan boş gezenin beş boy önde gideni hatta flama taşıyanıdır.
    forumda konu açmak ücreta tabi değildir dolayısı ile magazinel şişirmelere alet olmayıp, bu övgüyü hakedecek ;Efsane yapılacak ve hatırlanmayı hakeden insanlar için konu aç ve öv onları
    ama gökhan semizi yerme
  • Holy_Bastard • 21 Haziran 2006 02:04 • #501644

Bence bir vitamin tarihini oku. Bunu hakaret olarak algılama ama yanlış bilgilere sahipsin anladığım kadarıyla , çünkü Vitamin'den sonra çıktı tüm o Vitamin kopyaları.
  • Single_FACTOR • 21 Haziran 2006 10:18 • #501653

yapılan iş Başkalarının şarkılarını çalıp üzerine uydurduğun sözleri yazmak ise; Ankaralı Turgut'ta öldüğü zaman bayağı bi saygıyla gözyaşıyla hatırlanacak demektir. lakin kendi bestelerine matrak sözler yazmaktadır

ismail bir tuhaf adamdir
    uc kuru$ icin hesap sorandir
    uyanik gecinir amma yalandir
    tum malvarligi cebinde olandir
    liseyi 6 senede bitirmi$
    cin gibi cocuk bizim ismail
    neden bu kadar acele etmi$
    aklini seveyim lan ismail lan ismail lan ismail lan ismail lan ismail ismail ..

sek sek sekerek ismail
    (ismail) rastik cekerek ismail
    (ismail) adresim ayni ismail
    (ismail) posta kodum da ayni yavrum
    (ismail)
  • hipeROCKtif • 21 Haziran 2006 11:40 • #501657
    merak etme hocam onlar bi şekilde büyük bi kitleye ulaşırlardı.misal mor ve ötesini 5-6 sene öncesinde kimse tanımıyodu bu işler sabır ve biraz değişme gerektirir ama sen sevmiyorsan onu bilmiyorum
  • Single_FACTOR • 21 Haziran 2006 11:55 • #501658
    Başkalarının şarkılarını çalıp üzerine kıytırık sözler yazmaksa doğru olan;
    MVÖ ile kıyaslaman biraz yanlış.
    bir programda "telif hakki oduyor musunuz" sorusuna, gokhan semiz "ne telifi, dava acsalar oteriz" diye cevap vermi$ti.
  • easily • 21 Haziran 2006 12:37 • #501660
    yazdıkları derin şarkılara hiç rast gelmedim ama geyik içerikli şarkılarını dinlemek de bi hayli eğlenceli oluyordu özellikle top gun cover'ları (!) favorimdi. Müzikal yönüne gelince, ciddi ciddi yazılmış geyik yapılmamış bi bestesini dinlemediğim için yorum yapmam pek de doğru olmaz sanırım...