Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ankara'lı Şarkıcıları Napmalı?

• god_of_war • 21 Haziran 2006 20:21 • #501704
    zuahaha olan ank sanatcılardan bes para etmez yavv anca ankaralı namıkmıs ank turgutmus ayrıca hepsi sapık:P
  • kare-te • 21 Haziran 2006 20:22 • #501705
    ankaralıların kafada oluyo biraz
  • deli forever • 21 Haziran 2006 20:23 • #501706
    zevk alan, eşine arkadaşına tavsiye edip, yere göğe sığdıramayan toplum bir anda akıllandımı,Geç kalmış bir tepki mi.

gerçekten hiç övülmemiş:s haklısın..
    insanın kendini bilmesi güzel tabi.. ama ben sapık değilim.
    zaten ankaralıları savunmuyorum, yeriyorum. rap şarkıları bi çok konuyu ele alabilir, sadece rap şarkıları değil, çeşitli konularda bi sürü şarkı bulabilirsin. grj'ı beğenmiyosan gidersin:)
  • Zeyna • 21 Haziran 2006 20:28 • #501707
    şart bir kural iki ilk sağdan beşinci tabela bknz : burası kimsenin ( heleki üyelerin ) tapulu meskeni değildir :)
    bana çıkışı sen gösteremezsin
    bir bilmem kaçıncısı ise okulda sana kurdela taktılarmı bilmiyorum ama okuma yönünden benden sana bir yıldızlı zayıf notu .

zevk alan, eşine arkadaşına tavsiye edip, yere göğe sığdıramayan toplum bir anda akıllandımı,Geç kalmış bir tepki mi.

sana bir şansa daha. altı çizili yeri kırk kere oku ve anlamaya çalış. olmadı birde yazarak anlamaya çalış :)
    başaracaksın ;)
  • deli forever • 21 Haziran 2006 20:34 • #501708
    çıkışı değil kapıyı gösterdim, çıkacak olan sensin.
    bilmiyorum, 'kinaye' denen bi söz sanatı duydun mu hiç?
    vitamin seviliyodu ve müziği insanlara hoş geliyodu, oysa ankaralı turgutu namık'ı vs. seven kim var bana söyler misin? insanlar vitamin'e değil, ank.lı şarkıcı bozuntularına tepkililer, ki başlık onlara ithafen açılmış..
    saygılar, hürmetler..
  • Single_FACTOR • 21 Haziran 2006 21:23 • #501709
    ya arkadaşlar böyle bilgisizce araştırmadan kör topal formlar açmayalım gülünç oluyor..Vitamin dediğimiz grubun tamamı konservatuar mezunu arkadaşlardan oluşan müziğe emek veren saygı duyan,hiçbirşeyin devamı olmayan ve Türkiyede bir ilk olan çalışmaydı

Çok saygılı adamlardı yahu; Dr. Alban ,Suzzane Vega MC. Hammer,Madonna vss (aklıma gelenler )Şarkılarını olduğu gibi al. araya da "rastık çekerek mahmure", "Dokundur....,elle..." gibi çok ahlaklı sözler koyarak, beste yapmadıkları gibi sömürdükleri eserlerede de "0" telif ödemiş olmaları çok değerli yapar onları...
  • NefesAL • 21 Haziran 2006 21:27 • #501710
    mahremiyetle espri yapmak kolaydır.
  • babamarlon • 21 Haziran 2006 23:11 • #501715
    eyyy garaj

GARAJA HİTABEN ;

ya arkadaşlar böyle bilgisizce araştırmadan kör topal formlar açmayalım gülünç oluyor..Vitamin dediğimiz grubun tamamı konservatuar mezunu arkadaşlardan oluşan müziğe emek veren saygı duyan,hiçbirşeyin devamı olmayan ve Türkiyede bir ilk olan çalışmaydı ve hepimizin değer verdiği gibi bir zamanlar hepimizin ellerinde kasetleri bulunurdu ;oysa kıyasladığınız Ankaralı kişiler halkın içinden çıkmış ve kendilerini bir yöreye özgü görüp toplumda yer edinmeye çalışan insanlardır..
    Bu iki farklı öğenin aynı düşünce içersinde yer alması da toplumumuzun ne tür saplantılarla kendini aşamamışlığını göstermesidir..geçmişini inkar eden geleceğini bulamazmış suç işte bu düşüncedekilerin ta kendisinde...
  • altinay • 21 Haziran 2006 23:17 • #501717
    boşverin siz ankaralı namığı felan bende ankaralıyım gayet apartmanımızdaki herkezin evinde böyle kasetler var hemde adamlar orjinalini alıyo ve düğünde nişanda kınada devamlı olarak çalınıp oynanıyo gençler dışında kimsede içeriini dinlemiyo ya da anlamıyo