Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

transformers

• sound_garden • 24 Haziran 2006 14:53 • #501858
    arkadaşlar meraklısına bekleyenine bilmeyenine transformers filminin resmi sitesi işte buyrun www.transformersmovie.com

ayrıca filmin soundtrack lerini kim yapıyor çok merak ediyorum..
  • Serpent_King • 27 Haziran 2006 01:52 • #502105
    çok güzel bir haber bu.umarım çizgi filmden bildiğimiz müzik de soundtrack içinde bulunur.özledik optimus prime ı gerçekten.ama o çizgi film sinemasında ölmemiş miydi ? neyse.. artık filmin hikayesi nerden başlar tabi hiçbir bilgi yok sitede , görücez bakalım.
  • Ktulu • 27 Haziran 2006 20:05 • #502251
    ulaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnn!!!

hastasıydım ben bunların! :D:D:D ahahah. ya şansa da bak Erzurum'dayız.. Gerçi bizim www.beyazperde.com 'da temmuz 2007 'de çıkacağı yazıyo film için..

megatronlara karşı hep bi uyuzluğum vardı. ama oyuncaklarını da aldırmayı ihmal etmezdim. 3 şekle dönüşen bi megatronum vardı hatta. O zamanın gerçek mühendislik harikalarıydı bu oyuncaklar. Şimdikiler oyuncak nedir bilmez oldular...

PC oyunu da çıkar mı acaba bunun =)))
  • Serpent_King • 27 Haziran 2006 20:08 • #502253
    decepticon dicektin sanırım megatron decepticon ların başı.bende 3 adet decepticon mevcut.biri f 16 olan , biri yarış arabası olan , biri de dev yeşil uçağa dönüşen :D film çıkmadan önce bize gel de oynayalım :P
  • Ktulu • 27 Haziran 2006 20:11 • #502255
    hahahaha

yok abi genel olarak megatronları sevmiyodum =) Bende de trene ve uzay mekiğine dönüşen bişey var, bi tane amerikan hayalet uçaklarına, bi tane de ambulansa :D hep optimus prime'ım olsun istemiştim ama almadılar :/ Onun içinden 2 tane de arabaya dönüşen çıkıyodu bildiğim kadarıyla..

yalnız film çıktıktan sonra oynıyalım daha gaz olur :D:D:D:D
  • Serpent_King • 27 Haziran 2006 20:13 • #502256
    farketmez filmden öncesi sonrası.action man lerle kapıştırırız olmazsa tam takım transformers.. ya da burdan varsa autobot u olan arkadaşlar decepticon larımla kapıştırabiliriz hep beraber :)
  • Ktulu • 27 Haziran 2006 20:22 • #502259
    bende action-man yok lan :D GI-Joe var onlar da kesmez action-man'i :D:D:D Dayak yedirmeye niyetim yok benimkileri. Çekiliyorum =)
  • Serpent_King • 27 Haziran 2006 20:24 • #502260
    abi gi joe lar action man in azına bile sıçar çok afedersin.4 lü 5 li saldırt bakim noluyo action man.hem ben de tankı da vardı gi joe nun alayını alır... batman de yardım eder power rangerslarda..off action man anca barbielerle takılsın işimiz yok bizim onla :P
  • Ktulu • 28 Haziran 2006 07:47 • #502309
    ahha. barbie'lerin Ken'i var oğlum :D ahahah

Ken kesmiyodur tabi :D:D
  • beeftech • 29 Haziran 2006 15:31 • #502530
    whitelion - transformers
    güzel şarkıdır...