Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kütahyada müzik

• kare-te • 25 Haziran 2006 11:33 • #501899
    Kütahyalı olan ya da kütahyada okuyan cart curt insanlar burada ismayl yeka dışında güzel müzik çalan bir yer varmıdır ?
  • maddest_angel • 25 Haziran 2006 12:03 • #501906
    puhahahaha kütahyada bi ismail yekayı mı dinleyon??puhahahahha tekrardar iğrenç bi müziği var adamın hatta müzik bile denilemez puhahha burda gülmekten ölecem ya puhahahha:))
  • kare-te • 25 Haziran 2006 12:06 • #501907
    kafedeyim valla burada var güzel parçalarda kulaklıkla dinlenmiyo ya da canlı müzik olmayınca olmuyo
  • maddest_angel • 25 Haziran 2006 12:21 • #501908
    ya ben olsam asla dinlemezdim o adamı gördükçe kaşıntı başlıyor kafayı yerim!! bi gün antalyada büyük migrosa gitmiştim ablamla beraber adamın biri bize ismail yekanın konser biletinin satmaya çalışıyordu zorla o sırada ismail yk geldi beni kaşıntı basmıştı hemen kaçmıştık ablamla çok komikti adam daha biletler diye sayıyordu:))
  • kare-te • 25 Haziran 2006 12:31 • #501915
    zaten dinlemiyoruz olay şuki gidip oturulucak yerlerde hep o adam ve benzerleri çalıyor bende saat 5-6 civarları birliğe teslim oluyorum bu saatlerden önce şöyle alternatif rock metal tarzı müzikler çalan yerler arıyorum ama bulamıyorum birde burda ac dc ya da pantera tşörtü giyince millet öküz gibi bakıyo istanbullu diye arkandan ses geliyo :D
  • Ktulu • 25 Haziran 2006 12:48 • #501918
    Erzurum'da da müzik?

ahah. Sen dinlemiyomuydun ki ismail yk :p

Şaka maka Erzurum'da da bu tip yerler yok gördüğüm, duyduğum bildiğim kadarıyla.. Erzurum'lu arkadaşlar varsa şöyle askerin gidebileceği (yani gündüzleri de bu müziği çalan) yerler varsa bize de söyleyebilirler mi? =) Pek minnettar oluruz.

NOT: Ben Erzurum'da "Behemoth" ve Opeth giyebiliyorum =) Daha kimse de birşey demedi.. Gerçi deseler de kulağımda kulaklık olduğundan duymamışımdır :D

• kare-te • 25 Haziran 2006 12:52 • #501919
    Kütahya 'da da müzik?

:D erzuruma gitmeseydin olm :D ben burdan ist'e ya da bileciğe gidicem :D nese kaçtım bikaç gothic bekliyo :D
  • Ktulu • 25 Haziran 2006 13:03 • #501921
    Kütahya 'da da müzik?

Babayı gidersin :D:D:D

Müziği bulamadın ortamını mı buldun? :D

ahhah.
  • maddest_angel • 25 Haziran 2006 13:07 • #501924
    Kütahya 'da da müzik?

ya senin erzurumda seninde kütahyda ne işin var??
  • Ktulu • 25 Haziran 2006 13:34 • #501935
    Kütahya 'da da müzik?

düşünemedin mi?

askeriz :D