-
Lacuna Coil hakkındaki fikirleriniz nedir? Hoşuma giden tek bayan vokal... Amy Lee pek sevmemekteyim de...
-
pek dinlemem ama fena değiller bence.. this is my dream e takmıştım bi ara gerçi ya.. neyse..
-
swamped şarkısına taktıydım bende onun olduğu albüm baştan sona süper zaten
-
yaf bu konuları gördükçe içim sıkılıyo lacuna coil zaten beğenilen ve bilinen bi grup hakkında yorum yapmak saçmalık bence tek gerçek metal her saman derim HEAVY METAL puhahhayt
-
ee heavy metal bilinen ve dinlenn bişey, tekrar belirtmene de gerek yok o halde. e "tek gerçek metal" şeklindeki sözler de klişe zaten, bunlar da bilinen şeyler... Öyleyse Lacuna Coil tartışmamda da bir sorun olmaz herhalde...
-
yok easily cim bende bu lacuna gibi gruplar çok geldi geçti artık winampımda görmek bilen istemiyorum da ondan şey ettim tek gerçek metal heavy dememim sebebi ise bigün hepsinden sıkılcanıs ama heavy den asla çünkü ben öleyim puhahyt
-
öf. our truth prison breakin soundtracki olduğundan beri merak saldım ben.
-
Lacuna Coil i çok severim Cristina nın vokalleri çok hoşuma gidiyo:))En güzel albümleri Comalies bence yeni albümleri Karmacode our truth dışında beni pek sarmadı...
-
Heaven's a Lie, Falling.. baba parçalarıdır. Ama baba parçalarının sayısı bir elin parmaklarını geçmez =)