-
Arkadaşlar ben manyak bir şekilde Dimmu Borgir fanıyım onlara tapıyorum hal bu ya onlar hakkında topic açiyim dedim ne iyi ettim dimi:))Özelliklede Dimmu Borgir in Puritanical Euphoric Misanthropia ve Enthrone Darkness Triumphant albümleri en sevdiğim albümleridir.Grubun vokalisti Shagrath idolümdür o adama taparım.Bence o bir black metal prensi..Shagrath çok tatlı yaaa..
-
dimmuborgirfan allahtan üye oldun ha heryerde senin nikin geçiyo sen tapıyon ha demek bu adama oha filan yani neyse yaşına veriyorum büyüyünce çok daha mantıklı şeylere taparsın jijim :P puhahayt
-
Allah Allah sanane kardeşim ya aaa dimmu borgir in sevenleri var diye açtım bu başlığı beğenmiyosan defol git!!!
-
burn in hell puhahyt
-
albüm olarak değil ed şarkı olarak önerebileceğin şarkı nedir?
-
Ben de seviyorum ama tapmıyorum..
Abartmayın.
-
vala dimmu borgir.. metal ci olim diyen tiplerin ya da metal camiasına özenen gençlerin ilk adım attığı şarkıcılardan birisi.. sevmiyorum kendilerini
-
o kimm?
-
severim dimmu borgir i ama tapmam ama müzikleri çok güzeldir severek dinliyoruz :) bu arada sen hell yeah e bakma ona göre black metal yapan soytarıdır :D değil mi hell yeah? bikaç sayfa geride başlığını görürsün
-
öyle çok da sevmesemde güzel eserleri var. özellikle pro. the greath apoc. (çok uzun ya bu:-P) çok hoşuma gider. klavyecileri de ayrıca idol oluşturabilecek yetenekte birisi bence.
ha birde jenderme yi coverlamışlar izlenmeye değer
madem bahsettim link vermeden olmaz:
http://video.google.com/videoplay?docid=1768635052986243487&q=dimmu+borgir