-
-
Bu Raul Midon'dan ve Cocorosie'den başka tavsiye var mıdır? O kadar adam var. Benim bu kadar param yok. Gerçi böye geç haberimiz olduğu için oluyor bu işler ama yine de bazılarına gitmek istiyorum konserlerin. Kısıtlı paramı en iyi örnekleri dinlemek için harcamak istiyorum.
Tavsiye edin bir şeyler lüfen...
-
David Scofield derim ben. Tam bir gitar ustadi. Ayrica 8 temmuzda ki konserde guzele benziyor.
-
dün geceki ahmat jamal konseri 10 numaraydı kaçıran caz severler için gerçekten üzülüyorum...
-
Temmuzda bu kadar soğuk hava mı olur yahu, alnım titredi bir ara sonlara doğru. Kapıdaki köftecileri falan da yok etmişler zaten, aç kaldık üstüne üstlük. Bu arada bütün konser boyunca Jamal amca da hop oturup hop kalktı ;)
Yarın Babylon'da Trio Exklusiv isimli grup var, hiç dinlemeden gidiyorum. Cazla elektronik müziği karıştıran adamlarmış bunlar. Umarım güzel bir şey çıkar, bakalım..
-
Trio Eksklsif'e ben de gittim de pek bir şey anlamdım açıkçası.
Bu gece de birazdan yola çıkıp john scofield'a gidiyorum. Tamamen buradaki tavsiye ile.
Madem böyle güzel bi şehirde yaşıyoruz, madem burada bir jazz festivali var, madem böyle güzel bir internet sitesinde böyle bir tavsiye okuyorum. Gitmek lazım... bakalm neymiş? Yarın yazarım... :)
-
Chris Botti'deyim akşama. Sepetçiler Kasrında keyif yapacağım, düşmanlarım çatlasın:)
-
Geçen akşamki konseri kısmen anlayabildim... Ama zaten sanırım tüm Açıkhava aynı sorunu yaşadı :) Eric Harland denen davulcu çok iyiydi. Diğeri davulcu biraz yaşlıydı galiba. Ama haber yorumlarında gitarci için tam tarzını çalmadığı yazılıydı. Benim gibi düşünen biri daha var orada... Ama dedim ya, konser sonuna doğru başındaki kalabalığını koruyamadı. Zaten gitarcı amca da kalanlara teşekkür etti :)
-
jazzdan nefret ederim ben
-
Ben de nefret ederim hatta iğrenirim böyle fiyuuuuv