-
Arkadaşlar ben gitarpro'yu kullanıyorum fakat fazla şarkı bulamıyorum bildiğim tek bir iste var gitarpro uzantılı tab ve akor bulunduran oda "mygitar" bana başka bulabileceğim yer sölylerseniz çok sevinirim... umarım beni anlamışsınızdır.
-
www.mysongbook.com var, bende şimdi gitar proyu indirdim ama bu adresten şarkı indiremiyorum nedense. bi dene burası oldukça geniş.
-
911tabs
-
mysongbook 2 ay kadar önce telif hakları sebebiyle kapandı...911tabs'da da istenilen şarkının kolayca bulunabileceğini sanmıyorum..mygitar'da (ki biliyormuşsun zaten) güzel ama beni tatmin etmeyen bir arşiv var..kısacası sen forumlara göz at derim..arada bir link falan veriyorlar "efendime söyliyeyim burada sıkıştırılmış bilmem kaç bin tane GPtab'ları var" diye..özellikle mygitar'da bu şekilde verilmiş 3-4 link vardı hatırladığım kadarıyla..
-
Mysongbook.com daki telif olayını Kırmış bulunmaktayım,istediğin şarkıyı istediğim zaman indirebiliyorum siteden,
ama anlatması ve uygulaması oldukça uzun :(
siz en iyisi; E-Mule torrent rapid den aratın, Yeniler dışında eski arşivi olduğu gibi indirebilirsiniz.
-
www.ultimate-guitar.com
-
emule
-
sormayın,arkadaşım önceden dünya kadar indirmişti ben de ölesine duruyodu program indirmediğime pişman oldum..vermez de o şimdi.olsun sayın gitarist kardeşlerim bizler de önceden nasıl çalınıyorsa öyle yaparız hem önceden gitarpro mu varmış ulen.
-
halihazırda Garajda yayınlanan bir ilan mevcut.. irtibata geç.tableri al..
http://www.garaj.org/ilan/113979/tum-guitar-pro-tableri-burada-buyurun-bedavadir.htm
-
www.tablatures.tk
İstediğiniz hemen hemen bütün tablar var.