Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

parmak

• SLpLss • 15 Temmuz 2006 00:27 • #504803
    hocam tamam "dünyanın en iyi gitaristleri klasik gitarla başlamadı" veya "başladılar da bir anlamı olmadı" demiyorum...elemanımız demiş ki en başında:'evimde öylece takılıyorum..' ben de zaten ilk entry'im de dedim ki "adam flemenkocu olmayacak herhalde,takılıyor öylece kendi kendine"..kısacası klasikle başlamasının bir anlamı yok.zaten.hem kendince takılmak isteyen ve sıfırdan başlayan biri(ki ne kadar hvesli olursa olsun)bu yaştan sonra klasikle başlarsa sıkılır.adam takılmak istiyor,belli ki gaz istiyor.e tabi bunu da distortion veya prossesor ile yapacak..şimdi gel de bu adama insanın ruhunu okşayan akustik melodiler çaldır..kısacası bu eleman sormamış ki "dünyanın en iyi gitaristleri arasına girmek için klasikle mi yoksa elektroyla mı başlanır¿" diye...
  • SLpLss • 15 Temmuz 2006 00:43 • #504805
    "işe ilk önce klasikle başlamak en iyisi bende öyle yapıyorum" öyle bir demişsin ki rock in rio,ilkinde sapıttım ne diyor bu adam dedim bea (: sanki her çalmaya başlamadan önce klasikle alıştırma yapıomuşsun anlamı çıktı ilk okuduğumda (:

ayrıca şölye bir şey var arkadaşlar:bare mare diyorsunuz da klasik ve akustik gitarı anlarım da,ya kaç kere elektro çalarken bare basıyorsunuz¿ lütfen yapmayın bazı insanların repertuarlarında bare basılacak şarkı bile yok..anlatmak istediğim bare elektro için o kadar da can alıcı bi nokta değil..sen hiç klsik çalarken sweep veya pin için alıştırma yapıyor musun¿ bu hemen hemen onun gibi bir şey işte...
  • Drive-MAN • 15 Temmuz 2006 12:56 • #504842
    baterıyı bırak ney e basla en guzelı
  • cilekeş • 17 Temmuz 2006 21:09 • #505203
    ben aldım stagg die bi marka toplam 450 ytl verdim

fakat ortamım yok bilgimde yok işin açıkcası istediğim gibi ses alamıyorum ondan sordum eğer kötüyse değiştiricem
  • cilekeş • 17 Temmuz 2006 21:15 • #505206
    bi mutabakat yok gördüğüme göre ozaman ikisinide çalayım ne dersiniz ama şu var klasik de sıkılıyorum elektiro daha cazip geliyo bana ses tonu olarak

artık şöyle yapıyorum klasik de biraz tıngırdıyorum ondan sonra elektiroyu alıyorum elime bunun bi sakıncası varmı?
  • cilekeş • 19 Temmuz 2006 22:17 • #505544
    satagg gitarı & anfisi olan varmı?
    diğer markalara göre nasıldır?