-
delibaterist;
Bir iki mesaj önce S.O.A.D.'ı belirtmişsin.
baltalı ilah;
Benim bildiğim Grup Yorum sadece komünist, başka bir "düşmanlıklarını" görmedim.Ne yaptılar?
-
bence sen türkçe düşmanısın "war" nedir ya?
-
yok genel özelliği adamın;)
-
franz ferdinand...Red hot chili peppers (naptık bu adamlara acaba..:(..)...Cher(muazzam bir türk düşmanıdır)...
-
aptal durumuna düşme riskini göze alıp soruyorum: soad ve system of a down aynı değil mi be?
-
abi halamı ya?
-
Arkadaşlar adama bir w harfi için kızyorsunuzda, bir bakın ya nicklere kaç kişininki türkçe.Alakası yok demeyin bal gibi var, internette takma isim çok önemli bişeydir herkez sizi o isimle tanır, bu kadar önemli isimlerin %90'ı ingilizce, adımıza kadar girmiş bu kelimeler siz kalkmış bir harften söz ediyorsunuz,bu kadar duyarlı olacaksak ilk şu isimleri türkçe yapmakla başlayalımmı? Nedersiniz, bakalım kaç kişi ismini değişecek...!
-
Arkadaşlar adama bir w harfi için kızyorsunuzda, bir bakın ya nicklere kaç kişininki türkçe.Alakası yok demeyin bal gibi var, internette takma isim çok önemli bişeydir herkez sizi o isimle tanır, bu kadar önemli isimlerin %90'ı ingilizce, adımıza kadar girmiş bu kelimeler siz kalkmış bir harften söz ediyorsunuz,bu kadar duyarlı olacaksak ilk şu isimleri türkçe yapmakla başlayalımmı? Nedersiniz, bakalım kaç kişi ismini değişecek...!
-
Uyuyan tartışmayı mı uyandırdım acaba...:(...Aslında bırakalım da kim düşman diye konuşmayı...Ne yaptık da düşmanlar ona bakalım...Birileri bizi yanlış anlatıyor,bu adamlarda önyargılı davranıyorlar...Neyse ya sevmezlerse sevmesinler...:) Önemli olan müziğin evrenselliği ve birleştirici özelliği değil mi? Bir'de şu 'w' olayı var...eğer onun aslının 'v' olduğunun farkındaysak bir sorun gibi türkçe açısından...:)
-
bi tane saçma bi grup var ermeniydi ismini agzıma almayayım reklam olmasın