-
benide
-
bnde bnide diyimde bri ayıp olmasın benideeeeeeeeeeeeeeeee bence çok güzel sesi var ben cok beyeniyorum dinlememin başlıca sebeplerinden
-
sübyanlaaaar
abi kaanın sesi süper batu süper elektro çalıyor aride bassı güsel çalıyor
-
sübyanlaaaar
Bazıları anlamıyo
-
sübyanlaaaar
e o zaman ne duruyorlar?
helva yapsalar ya,bu ekip bi araya gelmişken.. :o)
-
kaan harika söylüyo içten söylüyor türkiyenin bir numaralı solisti (ayrıca harıkada söz yazıyo)) duman da bir numaralı rock grubu
-
katılıyorum..
-
bence de 3-4 akorluk şarkıları çok iyi çalıyolar, ne enteresan ki şarkılarında hiç sololar yok... olsa kim bilir nasıl çalıcak(!)
hele o vokalin sesi... çok enteresan terimler var o sesi tanımlamak için ama malum buraya olumlu yorumlar yazanların yaşı 13-15 arası.. anlatmak istesem de anlatamam...
önünüze sürülenle yaşamaktan vazgeçin artık.. internet gibi büyük bi koz var elinizde.. araştırın bakın neler bulacaksınız.. duman manga bunlar hikaye kalacak o bulduklarınızın yanında...
-
hacım abartmışsın biraz o dört akorluk şarkıların beste süreci var bi de,bence seni kendime sakladım şarkısı Türkiyedeki çoğu gurubun şarkılarından üstün altyapğı olarak,ayrıca solo atmak değildir gitar çalmak..ben valla batuhanın partilerini çıkarmaya çalışırken çok eğleniyorum,süper ritmler var,akor değişimlerine iyi bak bu gurubun,batuhanın gitarın akord sistemi farklı biraz..yani kısaca kendi tarzında çok başarılı bi gurup..vokalin sesine istediği tanımlamayı yapsınlar al ben de diyorum sana o ac/dcnin t.n.t. şarkısındaki vokal gelsin benim guruba valla kabul etmem bi .iktir git derim,duyduğum en kötü vokal ama bu şarkı ilk ona girer çoğu kişinin kişisel listelerinde..
bilmeden bu kadar sert çıkışmayalım,her yerde duyduğumuza da hemen kapılmayalım..bi gitarist hızlı solo attığı için başkalarına üstünlük sağlamaz..kalp,beyin,parmaklar bu üçü bi araya gelmişse bi şeyer vardır ve bence duman gerçekten bu üçünü bi araya getiriyo..
-
hoş bi grup tabi:)