Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

türküler ve rock müzik..

• sound_garden • 5 Temmuz 2006 11:38 • #503210
    bazıarı neden anonim türküleri rock soundunda yeniden söylerki...ben bu olaya karşıyım...yaratıcılık özgünlük nerde kaldı...anadolu rock dediysekte okadarda değil artık...
  • sacredsoul • 5 Temmuz 2006 11:46 • #503212
    neresi kötüymüş bunun arkadaşım müzikleri elbette oradan beslenecek.. sen böyle deyince bu tarza yıllarını vermiş değerli sanatçılarımızı ezdiğininde farkındasındır heralde..
  • sound_garden • 5 Temmuz 2006 11:51 • #503214
    bu bir tarz meselesi arkadaşım...ben dinlemiyorum...albümlerini almıyorum...konserlerine gitmiyorum...tercih etmiyorum...başka bişey demiyorum...
  • Single_FACTOR • 5 Temmuz 2006 12:52 • #503217
    kimmmiş o değerli sanatçılar?
    Haluk levent ve kırmaları; murat Göğebakan;Ali Altay gibi mi?
  • merve_sebo • 5 Temmuz 2006 12:52 • #503218
    müzik evrenseldir die çığrınmasını bilirsiniz ama.....gayet de güsel oluyo...
  • sacredsoul • 5 Temmuz 2006 13:39 • #503219
    kimmiymiş değerli sanatçılar al bakalım;
    cem karaca
    barış manço
    erkin koray
    moğollar
    mehmet seske
    ersen dinleten....yeter sanırım;)

üstelik bu müziğin kökleri karacaoğlan ve dadaloğluna kadar iner.. tabi sen at gözlüğünden dolayı görmüyor olabilirsin..(bu müziği dejenere edenler bu listeye dahil değildir)
  • fizban • 5 Temmuz 2006 13:46 • #503220
    bazıları gerçekten kötü olup türkülerimizin açıkcası içine ederken bazıları da bir o kadar güzel olabiliyor. her olgu gibi bunda da iyi kötü var. bu arada grupların içine pentagramıda katmak gerekir ki bence bu konuda gayette iyiler.
  • sound_garden • 5 Temmuz 2006 16:26 • #503245
    ben türküleri özüyle dinlemeyi seviyorum rock soundum farklı benim...
  • sadecemüzik • 5 Temmuz 2006 16:43 • #503252
    Pentagram dinle derim ben... ney sesinin metal müziğe bu kadar iyi oturması şaşırtıcı ve sevindirici... ayrıca yabancı gruplar kendi kültürlerine ait olan klasik batı müziği ezgilerini şarkılarına katarken bayıla bayıla dinliyorsunuz da yerli gruplara bu öfke niye?
  • ozan b • 5 Temmuz 2006 17:42 • #503263
    Bence bu kendi kulturunden kacmak demektir. Sacredsoul un soyledigi kisiler bu ise yillarini vermis ve su anda Turkiye de dinlenilen rock muzigin alt yapisini olusturmuslardir. Ayrica Pentagram bunu dahada oteye goturdu bence. Metalin icine saz,ney sokarak aslinda dogu-bati sentezinin(bu laftan nefret ediyorum ama...) ne kadar guzel olabilecegini gosterdi. Sevmiyor olabilirsin ama karsi cikman icin somut bir sebep yok bence.