Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Favori albüm kapağnız

• sadecemüzik • 6 Temmuz 2006 19:51 • #503461
    ablalar öyledir canım.. benim ablam benden sadece 14 ay büyük ama işine gelince büyüğüm, işine gelmeyince küçük... başı sıkışınca bana abla demeye bile kalkar :))
  • sadecemüzik • 6 Temmuz 2006 20:02 • #503463
    aman abi! kalbim sıkıştı valla... ne gerek var böyle şeylere... ben şahsen ihtiyaç hissetmiyorum.... bir daha bu topic'teki linklere tıklamayacağım :))
  • NefesAL • 6 Temmuz 2006 22:31 • #503478
    en güzel albüm kapağı panik'in albüm kapağıı :)
  • dg_ua • 6 Temmuz 2006 22:47 • #503481
    ya bu neee
    bu albüm mü satıcakk:p
    bencede. özenti ötesi hatta +o(
  • vovin35 • 6 Temmuz 2006 23:31 • #503487
    yaauv senide hemen kan tutuyor,kalbin sıkışıyor..bunlar metalin doğasında olan şeyler..gidipte arka planda manzara ve papatyalar içinde metal albüm kapağı olur mu

dur ozaman sana brad pitt bakışlı Nihat Doğan'ın albüm kapağının linkini koyayım ona tıklarsın için açılır
  • G-han • 7 Temmuz 2006 00:02 • #503489
    valla en iyi albüm kapağı deyince önce metallica master of puppets sonra da megadeth the system was failed in kapakları aklıma gelir
  • karayansima • 7 Temmuz 2006 01:04 • #503493
    iron maiden kötü yok ama fear of the dark müthiştir... hangi zeka ürünüdür o... baya hostur...
    iron maiden- x factor ona yakın megadeth- countdown to extinction...
  • sadecemüzik • 7 Temmuz 2006 02:59 • #503509
    bunlar metalin doğasında olan şeyler..

7 yıldır metal müzik dinliyorum, dinlerken hiç kalbim sıkışmadı... kan tutuyor diye müzik dinlemeyelim mi...

gidipte arka planda manzara ve papatyalar içinde metal albüm kapağı olur mu

neden olmasın? gayet güzel olur... kimse de bir şey diyemez...
  • paradigm_shift • 7 Temmuz 2006 06:51 • #503519
    bunlar metalin doğasında olan şeyler..gidipte arka planda manzara ve papatyalar içinde metal albüm kapağı olur mu

bu da sana kapak olsun vovin35.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/thumb/f/f8/Dream_theater_acos.jpg/250px-Dream_theater_acos.jpg

arkada planda manzara, papatya yerine de gül verelim. hatta ekstradan kum kovası var. bi ara çocuktan ödünç istersin, oynarsın sen de kumda.

not1: dream theater bir metal grubudur. albüm kapağı de albüm ismindeki uyuma bakınız. s*k kafa kara metal ve ayı metal grupları kansız ve alevsiz albüm kapağı yapamayadursun..

ve vovin35, sen de eminim ki sabah kahvaltılarında kızarmış bebek fetusu yiyerek kara metalci imajını tamamlıyorsundur. afiyet olsun.
  • vovin35 • 7 Temmuz 2006 10:15 • #503521
    ee dirim tıyatır yapar..onun nekadar metal yaptığı tartışılır.. progressive rock mı sadece progressive mi yoksa Rock-Metal-Fusion-Jazz türü bişeyler mi öyle bişeyler arasında gidip geliyor..
    birde artık milletin ağzına pelesenk olmuş espirileri yapma istersen kendi çapında, ama kendin yapıp kendin gülüyorsan bişey demem..kumdan kale yap, git kumda oyna,git pipinle oyna vss..tamam artık arka planda doğal mazara, çiçekler güller içinde bir albüm kapağı getirdin yaa -5 derecde sakladığın espirilerinle ego masturbasyonu yaparsın şimdi