-
raflarda metallicanın and justice for all albümü gibi veya çok daha kaliteli bi albüm görmek istiyorum ki arkasında made in turkey yazsın..
-
Teknik death, Gore, Grindcore, Klasik müzik, Goredeath öyle..
-
kimseye benzemesin farklı bi şeyler olsun, tek olsun, dünyada ilk olsun ne biliyim yapılmamış bi şeyler olsun mesela kanunla metal yapsınlar :)
çok şey mi istedim yoksa :P
-
özgün
-
açıkçası istememek denemez buna ama yine de merak ediyorum böyle death,black ve türevlerini yapan türk gruğ olursa ne olur diye..yüxexes'de çıkıyor 1-2 çekimleri berbat bir şekilde ama çok çok ender oluyor onlar da..
-
bu grup evanescence gibi olmalı
-
türkiyede var grind yapan :) ankarada cenotaph var tr de en iyi onlar ve yurtdışında da baya tanınıyolar
-
Farkındayım.. Özgün bi şeyler yapanlarda var.. Ben daha fazlasını istiyorum..
Bak Cenotaph falan bilinenlerden, Ankarada bi Decimation var.. Güzeldir.. Consume'u olur.. Bilinen gruplar bir yana Grind grupları zaten underground olur.. Daha çok istiyorum..
-
tamamiyle kulağa hitap eden herhangi bir türe dayalı olmayan melodi bakımından zengin müzik yapan bir grup istiyorum... malesef piyasa bunlara yönelmiyor, tek tük rastladığım oluyor ama herkesin böyle bir müziğe ilgi duyacağını sanmam...
-
bence 80-90 lardaki hard rock ya da metal tekrar uyandirilmali.hala dinleyecek we cizmelerini giyecek cok eleman var hazirda