-
erkan oğur un telefonunu vereyimmi ehüeheü ciddi var konserlerden önce arayıp erkan abi bugün kaçtaydı konser abi şeklinde sorular soruyorum ... bir gün s.cak azıma :)))
-
biz onun müziğini dinliyor, seviyoruz.. mütevaziliğini, kişiliğini de gördüğümüz, duyduğumuz kadarıyla takdir ediyoruz..
yani müziğini dinlemek ve varlığından haberdar olmak bize yeter aslında ve yetmeli de.. onun dışında bir konser sonrasında elini sıkıp kendisine teşekkür etmek isterim açıkçası..
ne gerek var ki teoman'ı telefonla arayıp taciz eden liseli kızlar gibi adamı rahatsız etmeye?? hiç gerek yok..
-
Perdesiz değil , sonsuz perdeli gitar. ;)
-
perdeler :)
-
evet sonsuz perdeli ;)
erkan oğurun başına bela bir iş sanırsambu, numrası bende de var ,aramışlığım yok ama.
bir grup arkadaş bir iş cevirmiştik zamnında çekirdek sanatevi anısına, istediğimiz yere gelince gereken kişilere haber vermek için telefon numaralrı gerekiyordu.
ama konser öncesi, abi kaçtaydı demek için değil ..
-
geçenlerde bu büyük üstadımızı canlı izleme şerefine nail oldum..nerdeyse sahnede oturuyordum.büyülendim resmen ya..erkan baba direk..saygılar baba (:
-
bir ben nail olamadım bu şerefe.. sene içerisinde geldi ankara'ya ama gidemedim.. bir dahaki sefere affetmem!!
-
lafmı soktun len sen bana :D