-
güzin ablaya mesaj yaz o sana bulur bi çare
-
System Of A Down - Lonely Day
Bütün REM şarkıları.
(biraz daha sıkıl ki sıkılmaktan da sıkılasın.)
-
kendini dünyayı, hayatı, evreni tanımaya ada bir müddet. giderken nasıl gideceğim diye düşün.
-
bunları çok düşündüm.şu nası gitcem olayını kimseye tavsiye etmem ayrıca berbat bişey oluyo
-
Gitarın var mı?Çok mu tipsizsin?Veya ne biliyim paran mı yok?Sosyalleşsene:D
Ha Marduk'ı Opeth'i aynı kefeye koydun ya:D
Bi de son, Grindcore dinle.. Sert yani.. Ben Grind dinlerim, sonra Teknik Death.. Özel mesaja gel bi site tavsiye ediyim, türlü mp3 bulursun..
-
abi naaptın sen ya çok damardan girdin..bunalımlı zamanda lethe dinleme sakın demonofthfall intahar edersin !!!
bende aynı durumdayım şu an sıkıntıdan bukalemun gibi saçlarımı boyatıp duruyorum :D istersen bana özel mesaj at iki bunalımlı bunalım bunalım bunalalım :D
gitarda çözüm olmuyo artık bana parmaklarım çok kötü durumda şu an kesti hep teller gün boyu gitar çalmaktan..sıkıntıdan ne yapacağımı bilemez haldeyim :(
ben de marduk filan dinliyorum ama memnunum ben sert dinlemekten dinlemezsem daha da boşluğa düşüyorum çünkü
-
gitarım var çok tipsiz değilim sanırım ya dün bi adam
-bu kızılayda gitar satan bi mağaza var ordaki adam-bana malmsteene benziyosun dedi yani ne biliyim onun kız versiyonu işte ;) parada baba parası henüz işte... mardukla opeth i aynı kefeye koymam ama ikisinide dinliyorum girdiğin zaman sen at özel mesaj merak ettim siteyi
-
Aa?Kızmış la.. Sap sap konuştum.. Affedersiniz..
Malmsteem mi dediniz?Benimle evlenir misiniz lütfen lütfen lütfen:D
Şaka bi yana sosyalleş derim.. Can sıkıntısı öyle müzikle, dantelle çok zor geçer..
-
bene müzik dinleme sonra müzikten nefret edebilirsin benimde başıma geldi sonradan müziği tekrar sevmeye başladım o zamanlar sürekli arkadaşlarla toplanıp cinemaya bowlinge ya da yüzmeye gidiyorduk özellikle aquaparka snra sıkıntını unutuyorsun...benden bu kadar
-
evleniriz tabi ne demek =)