Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yalnlızlık için! lütfen

• metalwrath • 9 Temmuz 2006 13:08 • #503828
    güzin ablaya mesaj yaz o sana bulur bi çare
  • kkurt • 9 Temmuz 2006 15:57 • #503833
    System Of A Down - Lonely Day
    Bütün REM şarkıları.

(biraz daha sıkıl ki sıkılmaktan da sıkılasın.)
  • HayalPerest • 9 Temmuz 2006 16:05 • #503834
    kendini dünyayı, hayatı, evreni tanımaya ada bir müddet. giderken nasıl gideceğim diye düşün.
  • demonofthfall • 9 Temmuz 2006 16:12 • #503835
    bunları çok düşündüm.şu nası gitcem olayını kimseye tavsiye etmem ayrıca berbat bişey oluyo
  • Necrophilliac • 9 Temmuz 2006 20:34 • #503865
    Gitarın var mı?Çok mu tipsizsin?Veya ne biliyim paran mı yok?Sosyalleşsene:D

Ha Marduk'ı Opeth'i aynı kefeye koydun ya:D

Bi de son, Grindcore dinle.. Sert yani.. Ben Grind dinlerim, sonra Teknik Death.. Özel mesaja gel bi site tavsiye ediyim, türlü mp3 bulursun..
  • böğürücü_öcü • 9 Temmuz 2006 21:36 • #503883
    abi naaptın sen ya çok damardan girdin..bunalımlı zamanda lethe dinleme sakın demonofthfall intahar edersin !!!
    bende aynı durumdayım şu an sıkıntıdan bukalemun gibi saçlarımı boyatıp duruyorum :D istersen bana özel mesaj at iki bunalımlı bunalım bunalım bunalalım :D
    gitarda çözüm olmuyo artık bana parmaklarım çok kötü durumda şu an kesti hep teller gün boyu gitar çalmaktan..sıkıntıdan ne yapacağımı bilemez haldeyim :(
    ben de marduk filan dinliyorum ama memnunum ben sert dinlemekten dinlemezsem daha da boşluğa düşüyorum çünkü
  • demonofthfall • 10 Temmuz 2006 19:02 • #504001
    gitarım var çok tipsiz değilim sanırım ya dün bi adam
    -bu kızılayda gitar satan bi mağaza var ordaki adam-bana malmsteene benziyosun dedi yani ne biliyim onun kız versiyonu işte ;) parada baba parası henüz işte... mardukla opeth i aynı kefeye koymam ama ikisinide dinliyorum girdiğin zaman sen at özel mesaj merak ettim siteyi
  • Necrophilliac • 10 Temmuz 2006 19:13 • #504006
    Aa?Kızmış la.. Sap sap konuştum.. Affedersiniz..

Malmsteem mi dediniz?Benimle evlenir misiniz lütfen lütfen lütfen:D

Şaka bi yana sosyalleş derim.. Can sıkıntısı öyle müzikle, dantelle çok zor geçer..
  • isme gerek yok • 10 Temmuz 2006 19:27 • #504011
    bene müzik dinleme sonra müzikten nefret edebilirsin benimde başıma geldi sonradan müziği tekrar sevmeye başladım o zamanlar sürekli arkadaşlarla toplanıp cinemaya bowlinge ya da yüzmeye gidiyorduk özellikle aquaparka snra sıkıntını unutuyorsun...benden bu kadar
  • demonofthfall • 10 Temmuz 2006 21:36 • #504033
    evleniriz tabi ne demek =)