Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

CHILDREN OF BODOM

• stevevai • 9 Temmuz 2006 18:21 • #503848
    Ardaşlar bu süper grubu seven dinleyen varnı ben 2 yıl önce tanıştım şuan bütün albümleri var ve tarzlarında zirvedeler bu kadar sert ve bu kadar melodik olmaları akıl almıyo , sizce bu grubun iyi ya da kötü yönleri neler dinleyenlere soriyim dedim
  • Necrophilliac • 9 Temmuz 2006 20:31 • #503864
    Kötü yanı;

"Are you dead yet?"

Tek iyi yanı(bence);

"Hatebreeder"
  • wallace • 9 Temmuz 2006 20:38 • #503867
    are you dead yet bodom un yaptığı en ilginç albüm.hatebreeder da en sağlam albüm:D biraz sana hak veriyorum.ama are you dead yet albümü de kötü yanı olacak kadar kötü değil bence.kötü yanı olur olmaz yaptığı coverlar olabilir.mesela the final countdown cover ı çok kötü veya fear of the dark cover ı..gerçi biraz da zevk meselesi o yüzden saçmalamış olabilirim:S ıahgfskhgkjsgkshgksdgkdsgskgdşdsglkhsdgşklghsdşl
  • _betrola_ • 9 Temmuz 2006 21:43 • #503885
    alexi yi tek geçerim=)
  • böğürücü_öcü • 9 Temmuz 2006 22:06 • #503889
    ben çok severim cob ,klavyeyi çok güzel kullanıyolar ve ezgileri çok hoşuma gidiyor..ayrıca sololarıda bi harikadır..kötü yanı da özentilerin yeni yeni dinlemeye başlamış olması..
  • _betrola_ • 9 Temmuz 2006 22:14 • #503891
    özenti ne dinliycek bea.kaldıramaz ki .
  • stevevai • 10 Temmuz 2006 00:22 • #503902
    bence are you dead yet iyi bir albüm ama bence bodom un en iyi albümü hate breeder değil follow the reaper çünkü o albümdeki bodom after midnight , hate me , kissing the shadows , every time i die mükemmle şarkılar
  • stevevai • 10 Temmuz 2006 00:24 • #503903
    birde bu özenti muhabbeti ne :) illa adamlar 15 yaşında albüm çıkardıklarında bilmemiz mi gerekiyo :P yani tamam böyle sadecebirinden görüp oo bodom dinliyorum imajı yapanda var ama saçma bişe bu özenti kelimesi :)
  • vovin35 • 10 Temmuz 2006 00:38 • #503908
    bence bodom gereğinden fazla abartılan bir grup.müzikal anlamda çok çok matah birşey değiller,artık günümüzde finlandiya bodom ve benzeri melodik gruplar üreme cenneti oldu..ama vokal konusunda gerçekten yetenekliler alexinin vokali takdiri hak ediyor..
    birde dikkat çeken ayrı bir nokta bodom için devamalı Melodic Death tarzını icra ediyor deniliyor..çoğunu albümlerini dinledim death ve melodic death ile hiç bir ortak yanlarını çözebilmiş değilim..bana göre tarzları speed/power metal rifleri üzerine kurulu hızlı gitar tonları hızlı sololar vss..melo death olarak,
    Dark Tranquillity,Kalmah,Wintersun,vss
    dinleyin derim, bodom ile aralarındaki fark bariz bir şekilde anlaşılıyor
  • byrm_89 • 10 Temmuz 2006 18:27 • #503993
    Bence klavye ve gitarı birbirine uyduran en iyi gruptur. Bu şekilde süper şarkıları var. Tabi bu benim kendi fikrim.