-
Yukarıdaki açıklamanın üstüne pek bir şey söylenemez , doğru tamamen.
-
bozulmadı daha iyileri var ama artık öyle dışardan göremezsin onları biraz derinlere in kesmezse eskilerle idare et
-
Rock dinlemekle türkü dinlemek arasında böyle müthiş bir bağı kurabilmek her zekaya mahsus değildir.Üstün zekalı olmak lazım. Sakın bu müziklerin bozulması, insan zevklerini kalıplara oturtmaya çalışan siz sistemci kafaların ürünü olmasın?
türküye karşı bir antipatim var belki hakettiği yeri bulamayışı ve de aptal insanların da dinlemesinden dolayıdır ama bilmiyorum haz vermiyor yani bu durumda ben gerizekalımıyım ya da bana şu bağı anlat abi de biz de bilgilenelim dalga geçmiyorum ciddiyim...
-
Benim karşı çıktığım şey, "rock dinleyen adam türkü dinleyemez" gibi bir kuralın ortaya atılıyor olması. Tabi ki herkez dinlemek ve sevmek zorunda değil. Ama yukarıdaki bazı arkadaşları oku, sanki "rock müzik dinleyen kişi,türkü de dinleyemez" anlamı çıkıyor. Böyle bir şey olabilir mi?
(Ha tabi ben türkü derken İbrahim Tatlıses'den falan bahsetmiyorum. Erkan Oğur'dan,Zülfü Livaneli'den,Moğollardan vs. vs. gibi insanlardan bahsediyorum.)
-
ya aslında bunun sebebi piyasanın kötü olması yani bu gruplar tamam piyasada yerlerini almış ama yeni çıkan gruplardan bazıları onları söndürebiliyor ama bazılarıda varki piyasayı kötü bir hale getiriyor ama queen gerçekten artık eski queen değil ama metallica bence yerini hala koruyor piyasa kötü kardeşim daha ne olsun
-
son kullanma tarihi geçmiş onun..ben geçen gün bi tadına baktıydım..öğğkk midem bulandı lan..hemen çöpe attım..
-
:)
haklı __Axl_Rose__.
yani şimdiki gençler afedersiniz ayağına bi converse giymek,koluna deri takmakla rock cı olduklarını sanıyolar.
1-2grup ezberliyolar 1-2 de şarkı tamaaam oldu rock cı.
bence özentilikten bu hale geldi............