Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

YA ARKADAŞLAR ÖZENTİ NE DEMEK???--

• kleinkenter • 10 Temmuz 2006 19:30 • #504015
    Ya arkadaşlar son zamanlarda çok sık kullanıyoruz bu kelimeyi. Yok grup tişörtü giymek özentilik yok Lordi Slipknot özentisi yok zincir takmak özentilik... İyi de özenti ne demek? Hangi anlamde kullanıyorsunuz bu kelimeyi? Veya siz hiç mi özenmiyosunuz birilerine? Bu konuyu tartışmaya açmak istiyorum...
  • da hui • 10 Temmuz 2006 20:09 • #504020
    Bana göre özentilik birine özenmek değil, birine özenip de saçma şeyler yapmak, kendini salak durumuna düşürmektir.
  • NefesAL • 10 Temmuz 2006 20:51 • #504025
    benim tabirimle özentilik; bir insanın dikkat çekici başka bir insana benzemek için kendi kişiliğinden verdiği tavizdir. başkasına benzemeye çalışıp kendi özünden taviz veren insanlar asla taklitten öteye gidemez.kendi orjinalliğini de yitirir. böylece milletin diline düşüp alay konusu olur :)
    her gün bi başkasını taklit ederek yerinde sayar...
    ve bu davranış hiç tasvip ettiğimiz bir mevzu değildir. taklitlerden sakınmak gerek :)
    ne anlattım beh :P
  • metalwrath • 10 Temmuz 2006 22:59 • #504046
    özenti olan kişi sadece gösteriş için istemediği işler yapar ne biliym en yakın örnek sevmediği bir müzik türünü dinler ya da kendini onu dinlermiş gibi gösterir aslında o müzik türü hakkında bir b.k bildiği yoktur
  • Legend • 11 Temmuz 2006 00:42 • #504065
    müzik türü hakkında bir b.k bildiği olmayıp dinlemek suçmu şimdi yani? bence yanlış yapıyorsunuz , bende şu anda dinlediğim grupları eskiden bilmezdim , annemin karnından çıkınca matrix gibi kablodan aktarmadılar , hiçkimseninde istemediği sevmediği bir tarzı seviyormuş gibi dinleyeceğini sanmıyorum böyle insanlar varsada çok az sayıda psikolojisi bozuk insanlardır , garajda okuduğum her yazıda özenti lafı geçiyor artık ööğğğ geldi yeter yani...
  • Single_FACTOR • 11 Temmuz 2006 00:45 • #504067
  • metalwrath • 11 Temmuz 2006 00:58 • #504069
    arkadaşım yazdığım yazıyı baştan oku istemediği müziği dinleyenler için dedim ben onu nerden biliyosun gösteriş için istemediği işler yapan insanların az olduğunu yurt genelinde anket mi yaptın?