-
içime su serptin sagol:size de olmuyo mu kardeşim bazen böyle şeyler
-
herkese olur tabı
-
ben e zaten o anlamda demedim :P
oturursunuz iki kız meydan gibi bi yerde,gelen geçen kızların kıyafetlerine not verirsiniz :o)
sonra etraftaki çiftlerin ilişkileri hakkında yorum yaparsınız,"şu marka var ya,üff bizim nurda da var bu çantadan","aylinde de gördüm bunun gibi bi şi" falan dersiniz :)
bizimki çok takılmış kızlarla heralde,benle de kızların kıyafetleri hakkında konuşmaya çalışıyo gün boyu bunları dinliyorum paso,ama kızlara bakınca işte benim aklım başka yerde oluyo aslında :o)
-
:))psikolog görüşü istersen yok be normallikle anormalliği tanımlamak da hata.sana iyi geldiyse ama sonnadan ben kimim neredeyim dediysen de(ki demişsin:)) sadece o an iimiydi ona bak...ben de belkiii üstümüsssden bir kuşş geçeerrr derken bulmuştum kendimi oluyor arada bi esiyorlar...
-
abı orhan gencebay neysede senın durum daha vahımmıs sankı
-
yok ya o an çook bilinçsizce kaptırmışım bilinçaltı ferahken hiç bişey vahim olmuyor....ama cidden kötü seçim kabull...
-
hiç de vahim değil, dinlediğin müzik tarzı durumunun vahim olup olmayacağını belirlememeli... ben in flames ardından bazen nazan öncel dinleyebiliyorum mesela :D
-
ihale bana kaldı sen üzme kendini:)))
-
normal normal olur böyle bazen aynen devam =)
-
Abi bence durumun cok fena :( seninde hafta sonu rockjazz a gelip kafayı dagıtman lazım.. www.rockjazz.org