-
insanı bu boyuttan nekadar uzağa götürebilirse okadar uzağa götüren bi alet bu yahu dinledikçe dinleyesi geliyor insanın.dinleyenler var mıdır kimleri tavsiye ederler bana??
-
bizim bir arkadas vardı cok güzel calardı(sanki arkadasım bu aleti çaldıktan sonra öldü gibi söyledim ama neyse):D !!! eger sende güzel calıyorsan ya da güzel calabilecegini düşünüyorsan tavsiye ederim!!! ama başka aletler denemeden karar verme bence!!!
-
doğubank diye bir grup vardı.işin güzel tarafı metroda denk geldim canları istemiş metroda çalıyorlar. muhabbetleri de müzikleri kadar iyiydi...mimar sinan üni.de bulunurlar..
-
tavsiyem; Kudsi ergüner 50 yıldır çalar ancak buna rağmen genede "DEDE" rütbesine erişememiştir.
bir de Mercan DEDE vardır. turn-table çevirir, dj lik yapar,ney çalar;
magazinel şahsiyettir.
-
Ney bir enstrüman değildir..çalınmaz..Üflenir...Sonra sesine aşık olunur...Güzel bir kamıştır ney...Ruhundan ruh üfürmek isteyenler için birebirdir..
-
mükemmel bişi. eğer üfleyebilceğini düşünüyosan hiç durma bence. dediği gibi aşığım sesine insanı alıp götürüyo valla.
-
tavsiyeler için teşekkürler sağolun..
-
çok deli bişi ney. ama üfleyene kadar insan ölüyor.. doğru notayı çıkarmak için çok sabretmek gerekiyor:) ben biraz denedimde..
-
yansımalar dinleyin o zaman
-
Mercan Dede, Hüsnü Şenlendirici, Sabahat Akkiraz & Orient Expressions yeni projeleri ile Doublemoon Gecesi'nde buluşuyor. 28 Temmuz Cuma akşamı Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde Doublemoon ve MOST Production ortaklığı ile gerçekleşecek Doublemoon Gecesi'nin biletleri Biletix satış noktalarında... Biletix Çağrı Merkezi T: (216)5569800 www.biletix.com Detaylı bilgi için: www.doublemoon.com.tr
diye bir mail aldım dinlemek istersen batul..