-
bu parça has metallica parçalarından biri arkadaşlar hep bunu çalıyorum sabah akşam sizce nasıl
-
anketlerin birinde yazıyordu galiba: nothing else matters dinledim hayatım değişti...
has metallica parçası bence metal militia dır and justice for all dur bence...
-
benim metallica ile olan aşkım bu sayede basladı zaten ama kendim de akustik calıyorum ve bence akustikte bambaska bir sarkı oluyor
-
bncede guzel de metallıca lıstemde ılk 25 e gıremez daha guzellerı de var
-
biliosun ben slow olanlarını ya da baska bir tabirle içinde aşırı derecede yüksek ses olmayanalarını daha da cok seviyorum ama içinde bulundugum duruma göre degişir
-
metallica'nın sarkıları çok iyi zaten...bu onlardan sadece biri..mesela bende turn the page ve fade to black sarkılarını dinliyorum sürekli
-
abi metallicanın o kadar çok güzel şarkısı var ki ne bilim ama şunu diyebilirim ki metallicayı metallica yapan şarkı nothing else matters değil tabi bu benim görüşüm bence(benim gözümde) metallicayı metallic ayapan albüm ...and justice for all... kusursuz bence..dinlenesi bir albüm, baştan sona, defalarca..
-
abı ılk defa katılmıyorum sana metallica yı metallica yapan album dıye bısey olamaz abı olsa da rıde the lıghtnıng olurdu dıyorum
-
Ozaman bu parçanın meraklılarına:
www.onemorelie.com.tr.tc
(One More Lie grubu gitaristi tarafından çalınmıştır.)