Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bir klasik: Comfortably Numb

• jubei • 16 Temmuz 2006 22:56 • #505105
    gitaristimiz askere gidecekti..sadece tek bi programda çalmak için şarkıyı çalıştık..programın son şarkısı olarak çaldık..gitaristimiz söyledi..parça bitti..hepimiz salya sümük ağlamaya başladık..çok acayipti lan..bak tüylerim tikeldi allahıma..
  • ozan b • 17 Temmuz 2006 01:50 • #505118
    Ne guzel Roger Waters konserdede aslanlar gibi caldi, kendimizden gectik:) Gilmour da gelse ah ah...
  • cradle_sons • 20 Temmuz 2006 00:49 • #505567
    solosu yeter beaaa zaten
  • MoRrock • 11 Ağustos 2006 00:29 • #509025
    uyumadan önce dinlediğimde bende gerçekten keyifli bi uyuşukluk bırakıyor..Gerçekten iyi bi klasiktir,''There is no pain, you are receding''
    bölümündeki müzik değişimine biterim..Nİnni gibin..
  • berry88 • 11 Ağustos 2006 00:38 • #509034
    bu ara bu şarkıya sarmış vaziyetteyim.. tekrar da dinliyorum her gün her saat...her seferinde when i was a child bölümünde içim parçalanıyor..her seferinde aynı etkiyi yapıyor bana...solosu ayrı bir şarkı gibi.sözleri yok ama sözlü bölümünden daha çok şey anlatıyor...
    :::::gavur yapıyor bee abiciiiim::::
  • berry88 • 11 Ağustos 2006 00:45 • #509044
    ahh 25 mayıs anathema...
    aylar öncesinden aldık biletleri nasıl heyecanlıydık...ama geldi vee geçti..bu sene bitmeden tekrar geleceklermiş gene gideceğim vallaa...
    o gece beklediğimin çok daha ötesinde şeyler buldum...
    mesela panic i çaldılar...en sonunda comfortably numb la ağlayarak bitirdik konseri aslında bitmemiş bir de stage dive(o çoşkuya stagedive yapmasaydı vincent ayıp olurdu)....
    ohhhhh tam bir konserdi... ama bu kadar iyi bir comfortably numb olamazdı...solosu ayrı bir hoştu...
  • delibaterist • 11 Ağustos 2006 22:37 • #509228
    oda güzel
  • kkurt • 11 Ağustos 2006 22:42 • #509233
    :::::gavur yapıyor bee abiciiiim::::

gavur yapar, çünkü biz onların okullarında türk müdürler atayıp siz burada kendi diliniz olan ingilizce yerine türkçe eğitim verip kendi dilini konuşamayan papağanlar yetiştireceksiniz diyemedik.

bu arada iki kelime ingilizce öğrenip kendinize ingilizce bir rumuz seçince kendinizi daha iyi mi hissediyorsunuz arkadaşlar? öyle olunca adam olunmuş mu oluyor??