-
giden arkadaşlardan festivalin kritiğini yapmasını istesem?
-
ekşi sözlüğe bak her ayrıntı yazıyor her bir rezillik..
-
ya bi söyleyin nasıldı??
-
berbattı.. kısaca özetlersem şöyle.. sonuçta bir müzik festivali herşey kötüde olsa ses sisteminin iyi olması tatmin edici olması gerekir.. okadar dandikti ki amfi patladı.. mavi sakal ile yüksek sadakat sahne arkası kapıştılar.. yok konseri terketme yok el hareketleri.. bambi büfenin fiyat terbiyesizlikleri..tuvalet sorunları.. yazılan hiçbir gündüz aktivitesi yoktu.. moğolların bateristi kalp krizi geçirdi çıkamadılar.. durmadan çalınan konser arası mojo müziği.. kumsal kusmuk bira kutusu ve peçete ile kaplıydı.. neyse yine eğlendik ama seneye gidermiyim birdaha bilmiyorum..
-
hadi yaa..ben geçen sene gitmiştim de..bu sene kısmet olmadı işte..geçen sene güzeldi zardanadam falan da..bu sene bilemiodum işte..nese yine eğlenmişsin..o da güzel...
-
bende gitmiştim geçen sene fena değildi..ama 3.sü düzenlenecekse artık oturtsunlar şu olayı.. her önüne geleni almışlar.. dayımı fordçuluk yaparken yakaladım dövüyorduk ama fazlaca iri güvenlik görevlileri biraz sindirdi bizi..:D yani kız arkadaşlarımızı alıpta eğlenemeyecekmiyiz.. gazetede şöyle bir başlık çıkmış.. bu festival zeytinliye fazla geldi.. bence çok doğru.. yok mu özcan deniz o gelsin millet kudursun o yakışır buranın milletine.. ya da bu işi bilenlere bıraksınlar festivalleri..
-
evet aslında yaş sınırı falan da olmalı..biletler de çok ucuz..geçen sene bilet falan da yoktu zaten..arada rahatsız eden tiplerde çıkıyo,rock müzikle alakası olmayan tipler doluyo kız kesmek için sinir oluyorum yaa..
-
8 yaşında çocuklar ellerinde ışıklı çubuklarla star warsculuk oynuyordu:D yalnız hayko cepkin ve ogünün sahne performansı iyiydi.. aylin aslım kafa iyi sarhoş çıktı zaten durmadan sizleri çok seviyorum diyordu.:D yalnız mavi sakal kumsala inip muhabbet etmiş onu kaçırdık vallahi.. zaten mavi ordu olmasa geri gelmeyecekti konsere..
-
:D evet..tüm millet dolmuştu geçen sene de..çoluk çocuk falan..bi de krolar vardı=)geçen sene pin-up vardı millet bağırıyodu çadırda boş yer var bekliyoruz diye=)keşke ben de gidebilseydim bu sene..zaten yazlık da festivalin dibindeydi..offf...
-
güzel valla:) yol üstündeki büfeleri biliyorsundur.. benim kıro bakkalım koymuş bir hoparlör dışarı metallicayıda salmış sokağa tost bira iki masa sandalye millet orada daha çok eğlenmiştir.. ne uyanık milletimiz adamına göre muamele helal olsun zeki esnaf:D