-
HAYIR boyle birsey olamaz ben rap dınlıyorum ama nıckımın rock'a ılgı duydugunu(benim)gösteriyor bu açıklamayı sago&ceza forumunda benım nıckımı elestırenler ,kendısını akıllı zanneden arkadaşlar için yazıyorum ben rock dınleyıp nıckımı mc de yapabılırdım degıl mı super zekalılar???
-
nickim bir zamanlar "putperest" idi, ne yani ben pure black falan mı dinliyordum(ı ıh) zamanında...
bırak corc reklam kokan hareketler bunlar
-
Malıdır.
-
hocam biraz açar mısın? anlayamadım da
-
iyide durumu belirtmek için ayrıca 1 başlık açmana gerek yoktu
daha ciddi işleri yok sanırsam
-
al sana benim nickim ben ne dinleyebilirim??ama rap zevkin iyi karşılaştırmayı popülariteye göre değil müziğe göre yapabiliyorsun ya gerisi boş.saçma bir eleştiriydi diğer topicteki, sen şusun busun olayı değil müzik konuşuluyor takma böyle zivzivleri. müzik türüne göre nick seçsem ben old soup koyardım herhalde ne alaka yaw..
-
AHA rapçilerin yeni bi icadı daha bakalım bu sefer şapkadan ne çıkacak? hardrock19 nicli zat-ı muhterem seni izlemeye devam ediyoruz...
-
Tabi karşılaştırlmalıdır.Yani rap dinleyen bir insan hardrock yazıyorsa sorun vardır.. Necrophagist'e Heavy/Trad dersek doğru bir iş mi yapmış oluruz?Hayır.. E hani müzik evrenseldi.. Demek ki evrensellik "Hepsini birbirine karıştıralım." anlamına gelmiyor..
-
Aria GalaCtiCa,Necrophilliac +1000:D:D
arkadaşa sormak istediğim bir iki soru var:
1-neden nick ini hard rock yaptın rapçiysen?sadece nedenini soruyorum
2-hadi tamam nickini hardrock yaptın forumda da cevapları beğenmedin,neden bana Garmes atıyorsun müzik evrensel,toplumsal mesaj verme muhabbetleriyle!
3-ne bu dikkat çekme çabaları her şey büyük harfle
bu 3 soruma cevap alırsam çok mutlu olacağım...hehehehe
-
cEvabını ozelıne attım superzekalı kafkefffff