-
rasmus
-
bazen meyve veren ağacı taşlar bizim milletimiz birazda müziğe milliyetçilik hisleri karışır ama müzik evrenseldir sırf manga türk grubu diye koruyanlar var ama linkin park harika müzik yapıyor bu artık allahın emri olmuş bişey rock in rio arkandayım arkadaşım
-
nasıl bir soru anlayamadım.. bence chester dünyada yasayan en iyi vokallerden bir tanesi.. bunu numetal sevmememe regmen söyleyebilirim.. manga ise iyi bir taklit... yine de linkin dileyince duyuyorsun cayır cayır distortion ama mangada giatrı duyabilene kupa benden :D
-
LP ile arasında uçurum var...ayrıca manganın davulcusunu bıçaklıcam birgün..lem birb.ka benzemiyor şarkılar bari güzel birşey çal...trampetinin tonuna .okayım....ferman ismail yk ile düet yapar yakında...birde merak ettiğim birşey manga elemanları kıçlarına dövme yaptırsa orayıda gösterip duracaklar mı...
-
Delinin biri kuyuya, sakla samanı, anlayana davul, zurna,mereba abi..
-
manga hikaye bir grup ve bu konuyu tartışmanın anlamı yok bence daha fazla bitsin burda konu
-
LINKIN PARK!
-
kesinlikle katılıyorum
-
hayır bir de bu adamların eskiden çok sıkı oldugunu bilenler var.. yazık oldu.. bu arada dövme konusuna koptum.. :)
-
o konu zaten efsaneydı abı