-
metallica bandanası ile geziyorum ben sen ne diyosun konserlerinde jiletliyorum kendimi
-
abartma (:
-
hadi yaw birazcık abartsam ne olur hepimiz kardeşiz he birde çelikden özür diliyorum
-
-Siyah albümün kayıtları sırasında lars, Kirk ve Jason'ın tesadüfen çok yakın aralıklarla eşlerinden boşandıklarını ve stüdyoda sürekli iç geçirerek dolaştıklarını...
hayır black album özel isim nası türkçeye cevirilmiş onu anlamadım?
-
ya gercekten sanmıyorum... sen somekind of monster ı izledin mi? yanlış anlama ama orada james parmak arası terlikle görünüyo ayaklarıyla.. tabi estetik yaptırdıysa orasını bilemeyeceğim
-
haklısın ama albüm kapağı siyah olduğundan ve o albümün özelliklerinden biri siyah gibi yani öyle birşeyler (: o yüzden siyah albüm diyenler de var ama tabi gerçek adı metallica/black albüm yani albümün diğer bir adı da metallica, grubun kendi adını taşıyor...
-
yüklenmeyin yaw adama ne olcak düzeltilir yazı kırmayın birbirinizin şevkini bu arada çelikden özür diliyorum
-
abı topigi gorur gormez dedım aha tw named metallica kitabını okumussun galiba bende okudum 1 gunde bende bısey eklıyım rıde the lıghtıng albumunun kapagı yesil olanının varlıgından haberdarmısınız matbaa sırketının hatasından dolayı olusan essız bı arsıv bence
-
abı ayrıca bensız metallica muhabbetı acmıssın ayıp etmıssın valla
-
Bende site adresini vereyim o zaman :)
http://www.blogcu.com/tyrex/44276/
saygılar...