-
bilmemmi o topiki cok sevdiydim yani sagol sana bak yine basliyorum o kadindan nefret ediyorum iygggg
ama daha neler var boys anilar cankan bütün manken sarkicilarmi desem sonra ismail vallah hepsinin allah belasini versin
-
ya ismail yk diyo ki bi de okan bayülgen beni beğenmiş eğer beni çağırırsa giderim konserime denkgelmezseya bu kadar olmaz ya ben manken şarkıcılardan en çok aysu baceoğlu'na uyuzum ya
-
pop dünyasında ki bütün sanatçılardan nefret ediyorum yerli tabi yabancılarda bi kaç istisna var ama yerliler yerin dibine batsın hele lerzan mutlu ismail yk cankan bilmem ne dandirik dundirik adamlar hepten yok olsun
-
saymakla bitmez ki yalnız arkadaşlar bu ünlü lafını sadece sanatçılar olarak almayalım televizyonlarımızda saçma sapan işler yapıp para kazanan birsürü gereksiz insan var ama bunların en önemlileri olan erman toroğlu ve şansalı unutmayalım :))
-
benbir de şeye uyuzum unuttum ya o kadar çok ki
-
paris hilton kesinlikle! seray sever, gökhan özen, nihat doğan, vs vs >>> varolmaması gereken varlıklar =)
-
tv ye çıkıp,'biz çok mutsuzuz aslında sıradan bir vatandaş olmayı ünlü olmamayı tercih ederdim,mecburen sahnelerde gülüyoruz'diyen ünlülerden nefret ediyorum,sen en azından o kadar insan karşısına çıkıp alkış alıyosun,takdir-tebrik ediliyosun,bunlar güzel şeyler,bizi sıkıntılı anımızda bir salon dolusu insan hayranlıkla izlemiyor,derdinle sıkıntınla ööyle oturuyosun
-
haklısın
-
ben en çok kahtalı mıçı dan nefret ediyorum
-
ismailyk,cankan,paris hilton,serdar ortaç,aysu baceoğlu nefret ediyorum bunlardan.