-
Müziği tek bir cümle ile tanımlamak ne kadar doğru ve yeterlidir bilmiyorum ama herkes için farklı bir yapıya sahip olduğu kesindir.Kimisi için hayat felsefesi kimisi için de sadece eğlenceden ibarettir.Kendi adıma konuşmam gerekirse müzik bence ekosistemin bir parçasıdır.Ya o beni tüketecek ya da ben onunla yaşayacağım.
Hayatınızda müziğin yeri nedir?Sabah işe giderken katettiğim yol fade to black+astronomy+its electric+Mercyful Fate+senfonik one+senfonik master of puppets uzunluğundadır.Metallica ve müzik bu kadar hayatımla bağdaşmıştır.Dinlediğiniz müziğe paralellediğiniz bir yanınız varmıdır?
-
yaw biraz gereksiz konu ama yinede yazıyorum müzik insanın tarzını belirlemesinde en büyük faktörlerden biridir dinlediğiniz müzik yaşamınızdaki yolu şekillendirir o yüzden müzik hayatın bir parçası ve vazgeçilmezidir
-
müzik ruhun gıdasıdır :))
-
süpersin abi bana bu forumlar niye hap geyik geliyor
biri bana anlatsın
-
ben katılıyorum valla ne diim... "Ya o beni tüketecek ya da ben onunla yaşayacağım" demişsin, müzik için hissedilen şeyi çok iyi anlatmışsın yav... beynimin içinde hep bi melodi, hep, hep, hep,...
-
hells bells çok doğru söylemiş müzik yaşamımızdaki yolun şekli ,aileden birisi gibi enstrumanım herşeyim.sadece eğlen ce olarak bakanlara hiç bir anlamı yok bence ne yol ne patika
-
iyide Turkish metal ne alaka neden Türkçe Metal değil Turkish hala Amerikan çocuklarısınız.
-
Bunu yazan olmamış , hayret:
Müzik , insanın kendine yakışanı giymesidir.
-
Niye turkçe değil sorusuna cevap verirsem konu başka tarafa gidicek.burada sorulacak bir soru değil.birde yanlış anlaşılmış.benim yol boyunca dinlediğim şarkıların işe gidiş zamanımla ilgisi yok.yani asıl alınması gereken anlam yol uzunluğum değil.müzik o kadar benimleki yolumu saate bakarak değil iki şarkı kaldı bitince iş yerimdeyim diyerek anlıyorum.bu müziğin benim hayatımdaki yerini gösterir.kariyerimi bile yapmak istediğim müzik için düşünüyorsam bu müziği ne kadar sevdiğimi gösterir.Umarım bu sefer anlatabilmişimdir.Birde burada benim ne kadar sevdiğim değil önemli olan.Benim hayatımda müzik bu kadar önemli siz kimsiniz demek istemedim.