-
Mükemmel bir gitarist biraz uçuk biraz kırık ama kesinlikle bir sanatçı.Hasan Cihat Örter ile ilgili yorumlarımızı burada paylaşalım.
-
evet ben ilk babamdan duymuştum bu ismi videolarını falan seyrettim gerçekten mükemmel bence...
-
Türkiye'de büyüklerden biridir.. Saygı duyuylmalı ve hatta mümkünse dinlenmeli(ama Amy lee biraz daha dikkat çekiyo sanki:D)
-
üstadtır o.. güzel çalar.. ama kişilik olarak biraz fazla megoloman gibi geldi bana.. tanışmışlığım yok kendisiyle ama bu izlenimi bıraktı bende videolarından, açıklamalarından, duyduklarımdan, vs..
-
Evet katılıyorum sana fakat çok yetenekli insanların genelde ruh halleri hep böyle olmuştur...e bowl diye bir alet çalarken izlemişliğim var;gitarın üzerine sürterek,slide gibi çalınan bir alet,çok iyi bir müzisyen! oda dikeni olsun artık ;)
-
ya boğaziçinde konsere geldi ekipmanlar hazırlanırken adam sahneye geçti tütsüler, mumlar yaktı bu olmazsa olmaz bu gece güzel geçecek dedi biz mal gibi baktık kaldık..ama koptuk süperdi..ki o kadar fazla ensturmanı çalan adam az..
-
Evet adam megaloman,kırmış kafayı bence kim olursa olsun bende okadar enstrumanı okadar iyi çalsaydım bende kırardım ve yaptığı müzikle gençlerin de ilgilenmediğini düşünüyor,ülkemizde kendisine gereken değer ve ilginin gösterilmediğini düşünüyor.Aslında haklıda.
-
-
-
Niye !bende çok enstrüman çalarım hemde iyi;) çalarım,ama gayet normalim..ya da belkide değilimdir :)