-
yaparlar ama onlara assbang daha çok yakışır:p
-
ıyyykkkk nesiniz siz ya?
-
yapan var ama yapmayanların yapmama nedeni saçların terden kabarmasıdır eminim sonuç felaket oluyo =)
-
şimdi Headbang'in hakkını vermek lazım, sert ritmlerde de sertçe yavaş ritimlerde yavaşça.. benim şahit olduğum kızlar genelde bu ritimi pek tutturamıyor :)),senin demenle yok saçlar dağılcakmış yok makyaj akçak yok peruk kafadan fırlayacak vss falan hikaye
ama;
ntv de yayınlanan bir metalcinin günlüğü programında arch enemy grubunun dişi vokali(adını unutuum)canlı konser sırasında headbang yaparken ki görüntüsünden ufak kesitler yayınlandı gördüğümde yuhhh dedim kadına bak, birde obiçim boyun kası yapmış ki sorma
kim nederse desin kardeşim ben ömrümde böyle headbang yapan karı görmedim :-))
-
o kadın angela gossow erkek kılıklı kadın :) vovin35 sen beni bugün 2 kes sinir ettin kendini çok akıllı sanıyosun ben azcık esprili dilde yaklaştım olaya herseyi ciddiye vurup gerginlik yaratma okey !
-
ben vallah yaparim onun icin saten konserlere giderken saclarima birsey yapmam saten konserin tadi onunla cikiyor
-
gayette yapıyorlar ve yapıyorum :)
-
gerginlik ???? bu nerden çıktı şimdi eğer burzum olayını kasdediyorsan katiyen öyle birşey yok ben orda işi ciidiye vurmadım ama sen ironiyi anlamayıp işi ciddiye almışın gerilcek bir durum yok yani ortada ok!!
-
ben her zaman yaparım valla
-
vallahi yeri gelir metalci ablalarımız kafaya diker birayı headbangde yapar pogo da..
ama tabii ki benim de olmalarından son derece memnun oldugum kızıl saçlı abartılı makyajlı siyah giyimli gotik ablalarımız tabii ki de headbang yapmaz.. zaten gotik bayanların karanlık bir köşede oturup sigaralarını pöfürdetmesi ve de açıkmavi olanları daha tercih edilen gözleriyle vamp bakıslar atması daha yeridir.. ellerinde bi kırbaç olsa daha da hoş olabilir tabi.. ama nerdeee...