Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

MUTLAKA OKUYUN!!! METALİK BİR DRAM....

• Necrophilliac • 31 Temmuz 2006 10:25 • #507647
    Biraz daha ciddi yazamaz mıydın?

Burzum'da death değil Black yapıyor ayrıca.
  • Noryth Aquanum • 31 Temmuz 2006 10:32 • #507650
    Dünyada nasıl geriliyor ki İskandinavya ? Finlandiya , Avrupa ülkelerinin kendilerine örnek aldığı bir ekonomiye sahip , her yönden mükemmel bir ülke.İsveç , Norveç de öyle.

Bir de bana Death Metal'i karalama amaçlı yazılmış gibi geldi bu yazı.Bir iki zibidi kesmiş biçmiş birilerini , bu kadar.Üstad Chuck Schuldiner'in hiç böyle vukuatı var mı ?

Edit : Necro'nun da dediği gibi Burzum , Black Metal yapar.
  • Holy_Bastard • 31 Temmuz 2006 11:24 • #507658
    İskandinav (özellikle Norveçli) Black Metal gruplarının hemen hemen hepsi satanisttir :) Kilise yakmaktan sabıkalı olanları da var aralarında. Ha müzikleri de gerçekten sağlamdır ona bir şey diyemem ama çok itici geliyorlar :)
  • hells bells • 31 Temmuz 2006 12:02 • #507666
    hepsi dünyaya yararlı insanlardır çok haz duyarım varlıklarından aralarında ufak tartışma çıkmış olabilir insanlık hali çok da güzel müzik yapıyorlar tarz desen yerinde sevdiğim kişilikler hep böyle devam etsin bu iş süperler bence
  • vovin35 • 1 Ağustos 2006 18:44 • #507820
    Bu sitede Children of Bodom ve slipknota black metal diyenleri de gördüm Burzum'a death metal diyenleri de sen nelere kadirsin garaj dur baklaım daha neler bekliyor bizi
    ayrıca ben o coğrafyadan çıkan gruplara taparım,kim tedirgin oluyormuş tedirgin olan dinlemesin
  • metalwrath • 1 Ağustos 2006 20:11 • #507828
    arkadaşlar ilk mesajı okuyamadım silinmiş biri bi yardım eli uzatıp özet geçerse çok sevinirim bu arada emg85 anladığıma göre burzum a death metal yapıyor demişsin yuh diyim artık bu kadar da cahillik olmaz
  • Necrophilliac • 1 Ağustos 2006 22:46 • #507843
    Bak güzel kardeşim;

Bu forumda Mayhem olayını bilmeyenler olabilir, birşey demem.Onlarda bilmesin.Umrumda değil.MEtal dinlediğini sanan ve bu güne kadar duymamış olan bu saatten sonrada duymayıversin umrumda değil.Ama bu olayı bilen biri olarak, bir ölüme böyle komediymiş gibi yaklaşan yazıyı yazanı ve "Yüzeysel inceledim." diyerek kendini savunanı kınarım.Madem lena avril'i boş topic'ler açıyo diye suçladık, sizde yayınladığınız yazıların ciddiyetine önem verim biraz.Ayrıca yüzeysel bakılamayacak kadar kısa bir yazı.Hani uzun olur Burzum'a death denmesi gözünden kaçar.Kısacık yazı zaten nereye kaçıyor?

Dram'ı komedi olarak ilk defa okudum.Umarım son olur.
  • EMG 85 • 1 Ağustos 2006 22:56 • #507844
    Aga cidden görmedim ! lütfen bakın beni cahillikle suçlamayın müzisyen kimiğim yok ama çok iyi bir metal bilgisine ve arşivine sahibim evet daha önce bende çok kızıyodum ve bir b*k anlamayan insanlar yorum yapıyo diye kızıyodum grupları yanlış türlerde ağızlarına aldıklarında ama bu cidden acele bi topicti ve gözden kaçtı lütfen abartmayalım isteyen gelir konuşabiliriz ve ya beni bilenlere sorabilirsiniz !