Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Syd Barrett mi Roger Waters mı

• seemannsg • 31 Temmuz 2006 20:28 • #507739
    Sevgili Ali Ece abinin aslında konuyu özetleyen bir lafı var ama ben kimseyi etki altında bırakmayayım... hangisi Pink Floyd'un idealleriyle , müzikal ve sanatsal çizgisiyle daha iyi örtüşüyor?
  • TurkishMetal • 31 Temmuz 2006 22:19 • #507754
    karşılaştırma yapılamaz aslında ama bence sydin ritm anlayışı roger waters da yok roger da ki duyguda syd de yok.Çok irdeleyerekte dinlemedim şarkılara çalışır gibi ama aralarında büyük farklar olduğu kesin.Şarkıların kayıt kalitesi ve zaman farkı tabi ki benzerlikleri de ortadan kaldırıyor kanımca.Tercih etmem gerekirse syd in kafasında dönenleri merak etmişimdir.Sırf bunun için syd diyebilirim.
  • Single_FACTOR • 31 Temmuz 2006 23:04 • #507766
    biri hayatını müziğe adamış, öbürü hiç birşeyi umursmayıp uyuşturucu ve trip peşinde hayatını mahvetmiş insan.
    Allah rahmet eylesin ama Syd resimlerde çok iyi poz veriyor;Sinema artisti olmalıydı.
    ikisini karşılaştırmak bile çok anlamsız.
  • şey • 2 Ağustos 2006 02:19 • #507911
    bi grupta diğerlerini etkileyen biri vardır mutlak.3-4 müzik dahisinin aynı mahalleye düşmesi şaşırtıcı olurdu.yani bence syd pink floyd olayının başlangıcıdır.ama hatası cool takılmak oldu.diğerleri cool takılamayacak kadar zekilerdi ama syd in cool tavırlarıyla ilgi çekmesinide kıskanıyorlardı.bence syd hayatı boyunca onu neden bıraktıklarını anlamadı ve hep acı çekti bu yüzden.syd den sonrada zaten şeytani kıskançlık dürtüleri boş durmadı,bu sefer rogerla david i birbirine düşürdü.bunlar benim yorumlarımdır tabi ki,kimseyi ırgalamaz.
  • Single_FACTOR • 2 Ağustos 2006 02:33 • #507912
    "cool takılmak" nedir?
  • lena avrıl • 2 Ağustos 2006 06:49 • #507923
    syd öldü yaaa Allah rahmet eylesin
  • High Hopes • 2 Ağustos 2006 12:44 • #507932
    elbette R.Waters
  • barrett • 2 Ağustos 2006 14:08 • #507936
    syd'li dönemlere bakıldığında grubun ruhunun syd olduğu açıkça ortada..ama pink floyd'un beyni sorulduğunda kuşkusuz roger..