-
sitede nasıl ürün tanıtımı yasaksa şahıs tanıtımı yapmak da yasak olsa gerek bu topiklerin amacı karşılıklı iletişim bilgi alışverişi olduğu düşünülürse senin direkt eren kömürlü böyle böyle yaptı diye anlatmaya başlaman biraz garipti.garaj ahalisinin görüşlerine fırsat vermeden sen zaten herşeyi anlatmışsın altına daha ne yazılmasını bekliyodun ki geliştirilebilecek, görüş bildirilebilecek bi yazı tarzı diydi eren kömürlü hakkında ne düşünüyosunuz diyip daha sonra neler yaptığını yazsan eminim silinmezdi yazın
-
Sevgili arkadaşım,yazdığınız yazı özgeçmiş niteliğinde bir yazıydı... açıkcası ben bir kalıba oturtamadım...bu yazı ilan mı? profil yazısı mı ?...belirsiz bir yazıydı,bu yüzden silindi
Sadece link verseydiniz belki silinmezdi.
Gelelim içeriğini bilmedikleri bir konuya zanlarıyla değinen arkadaşlara;Bilmediğiniz,görmediğiniz bir yazıyı zannetiklerinizle yorum yazarak, varmayı umduğunuz yer hakkında ciddi şüphelerim var :)
-
Ben yazıyı bilmediğimi ve eğer tahmin ettiğim gibi bir yazı değilse konu hakkında bir şey demeyim dedim :)
-
topiklerin silinmesi hiç de anlamsız diğil.
bu siteye 500 kere aynı şeyleri yazdın.periyoduk olarak aynı şeyleri 2 ayda bir yapıyorsun.silmeselerdi yanlıştı bence.
ayrıca hala şu virtüöz mevzusundan kopmanı ayrılmanı , sağlıklı günlere dönmeni diliyorum.çünkü ne virtüöz olabilecek kadar iyi çalıyorsun , ne de kendi ismini taşıyan bir grup kuracak kadar meşhur birisin.
her sweep , tapping , legato bilmemne yapan adam çıkıp senin gibi yapsa , bu sitedeki bütün haberler onlarla dolar taşar...
-
eren bu yapar mı yapar..
-
Gelelim içeriğini bilmedikleri bir konuya zanlarıyla değinen arkadaşlara;Bilmediğiniz,görmediğiniz bir yazıyı zannetiklerinizle yorum yazarak, varmayı umduğunuz yer hakkında ciddi şüphelerim var :)
o yazıyı senden önce gördüm ve okudum. malesef senin, Okuduklarını yanlış değerlendirmek gibi bir ayarsızlığın olduğundan şüphelerim var.)
-
Demek ki seninde okuduğunu yanlış anlamak gibi bir ayarsızlığın var :)
-
oldu
-
guzel yazmışsın süha
kopmayantekteL
-
Kim bu genç adam çözmeye çalışıyorum aylardan beri. Bu tanınma arzusunu da anlamış değilim. Bir kere tanınmak için çok sağlam öğeler ortaya koymak ve güzel bir kariyer yapmak lazım. Bunların hiçbirine rastlayamadım heheh. :) Bu nedir ki anlamadım? Kompleksiv bi durum mu söz konusu diye düşünmeden edemedim. Müzik hayatında başarılar dilemek isterim bu arkadaşa ama bu kafayla nereye gider bilemem. Ben de bir site yapayım bari kendime müzisyen çevre de çok bi band kurarım nasıl olsa. Çok kolay ya bu işler o yüzden dedim. :) Neyse herşeye rağmen saygılar. :)