-
metallica'nın 2007nin hangi mevsiminde çıkacağı belli olmayan albümünden berlin'de bir konserde bir şarkı çalınmış ve söylentilere göre metallicanın eski metallica'ya dönüşünün yani eski trash metal hallerine döndüklerinin göstergesiymiş..bu canlı performansın ya da bu şarkının herhangi bir kaydının internette var olup olmadığını bilen var mı?
başta pek inanamadım ama st. anger başarısızlığı üstüne şutlanan bob rock'ın yerine rick rubin'in geldiğini duyunca...belki...bi ihtimal..
-
-
Şarkı güzel ama çok uzatmışlar gibi sanki, 9 dakika .
-
Yaşın getirdikleri mi desek götürdükleri mi acaba? Eski günlere dönmek çok zor gibi geliyor bana. Hey gidi James baba. Vokal performansını hiç beğenmiyorum yıllardır(konser). Herşeye rağmen METALLICA. Bir çığırı açan devler belki de bir çığırı kapatacak kimbilir? Herşeyden önce öncü oldular, birçok ilke imza attılar. Onun dışında yeni parçada heavy metal kokusu var. Güzel bir albüm olmasını isterim. Tıpkı bir And Justice For All, bir Ride The Lightning, bir Master of Puppets gibi...
-
arkadaslar metallica bu albumu benim için kaydediyor. ne kadar guzide bir megoloman oldugumu soyleyip soyleyip duruyorlar. hatta sırf ben cok seviyorum diye 2 parcayı system of a downla beraber calıp soylediler. kesinlikle mukemmeldi. sayemde yeni yeni albumlere kavusacaksınız. yeni tatlar alacaksınız.hayatın anlamını kavradıgınızı sanacaksınız... esen kalın. coming soon
-
cliff olmadan eski hallerine dönebilmeleri imkansız.lutfen ilk 3 albumdeki katkısına bakın cliff in
-
cliff olmasada bence müzşk yapabilirler ama artık geçti , bencede ilk üç albüm gerçek trash di gerisi yaramaz ...bi de albüm çıkarsa bateri sesleri olin tenekelerine vurur gibi gelmesin :D
-
nesin sen? umarım albümde teşekkürler bölümünde falan adını görürüz de bu kadar yazdığın boşa çıkmaz.metallica delidir ne yapsa yeridir adamlar ne yapsa hoş ne yapsa guzel ama onlara uyar mı uymaz mı tartışılır bence şarkı guzel olmuş umarım album iyi olur
-
arkadaşlar bence yanlış oldugunuz bir konu var.
tamam cliff burtonlu metallica bir başkaydı ve çok iyilerdi.
Ancak ortada Black album gibi metallicanın doruga ulaştıgı bir albüm var.
Bence "ilk 3 albümden sonrası güzel değil derken biraz daha düşünmelisiniz"
-
Bu yazıyı pek düşünmeden yazdığını varsayıyorum çünkü tamamen gerçek dışı...Cliff çok şey kattı evet ama Cliff'ten sonra yapılan "...And Justice For All" ve "Black Album" gibi albümler var... Ayrıca Rob'ın da ne kadar yetenekli olduğunu ve neler katacağını henüz bilmiyorsun...
O yüzden arkadaşlar , lütfen yorum yapacağınız zaman biraz düşünün...