Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Extreme Fest

• gitarist_mt • 5 Ağustos 2006 00:15 • #508239
    Zindanlara Tutsak Olmaya Hazır Olun!

9 Eylül 2006 tarihinide yedikkule zindanlarında düzenlenecek festivale Duman, Mavi Sakal, Yeni Türkü, Demir Demirkan, Zardan Adam, Anima katılacaktır. Dj performansı eşliğinde sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek.

20 dönüm arazi üstüne kurulu Türkiye'nin en büyük açıkahava sahnesinde gerçekleşecek festivain amacı kaliteli müziği dinleyiciyle buluşturmaktır.

..:R&K YAPIM:..

Biletler : 10 YTL

Kapı Açılış : 15:00

Bilet satışı 10 Ağustosta biletixte.

daha detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar buraya mesaj bırakabilir.
  • Necrophilliac • 5 Ağustos 2006 10:47 • #508262
    Ulan yuh be!!!!

Eskiden, Deicide, Consume, UÇK Grind, Cenotaph'la yapardık Extreme Festleri.. Yeter ya.. Bari bizim dinlediğimiz müziğe saygınız olsun.. Bunun nesi Extreme ya!?
  • LebLeb • 5 Ağustos 2006 16:26 • #508296
    Extreme, türkçe karşılığı müfrit demek. Aslında müfritte arapça kökenli. Tam türkçe kökenli aşırı ya da sınır anlamıyla karşılaşıyoruz. Aslında Sınırda Yunanca kökenli. Neyse... Sonuç olarak Extreme Türkiye'de adını ilk kullandırdığı festivalin özelliklerini değilde salt kendi anlamını taşıyor. Yani hangi kesime göre müfrit olduğu burada önemli. Bana göre bu ülkede yapılan en müfrit müzik türü Arabesktir. Saydığın isimler bana göre müfritlikten çok müstekrehdir. Ama bu da benim görüşüm. Bu organizasyonu arka planda binbir borca girerek bir iş tutturmaya çalışan insanlara bok atmak yerine, işini yapmayan insanlarla uğraşılırsa artık memnun olacağım. Bu yüzden lütfen herkesin kendi alanında uğraştığı, yaptığı organizasyonlara saygı duyalım. Ben ortada bir sömürü ya da aldatmaca göremiyorum. Bu kadar grubu bir arada ve bu fiyata nerede bulabiliyorsunuz? Dünya çapında bir markanın daha sanatçılarını bile açıklamadan sattığı 4000 biletin yorumunu yapan oldu mu ki, bir isim ile uğraşılıyor.
  • Necrophilliac • 5 Ağustos 2006 18:33 • #508312
    Extreme; Türkçe'de bazı çevrelerce "ekstrem" şeklinde de kullanılır.Anlamı; serttir.Extreme müzik ise Dünya'nın heryerinde; Gore, Grindcore, bazı Black metal grupları, Death grupları için kullanılır.

Benim karşı çıktığım tek nokta isimlerndirme.

Ayrıca yeter organizatörleri savunduğunuz, Kreator'u izlemek için taa Eskişehir'den kalacak yerim olmamasına rağmen(paramı da çaldırdım, çaresiz sokakata uyuyacaktım) İzmir'e geldim.Sonra adamlar "Üzgünüz, bizde mağduruz." dedi.Benim mağdurluğumu tatmin etti mi?

Ben daha iyi organize ederim demiyorum.Kötü olan kötüdür ve imkanlarda bu kadar.Benim de sizin kadar organizatör tanıdığım var.Ama hiçbiri hatalarını savunmuyor.