-
değildir
-
Vokal prosesörü olmadan dinledin mi hiç dani'yi? Dinlediysen bana herhangi bir link veya başka bir yolla anlatabilir misin sesini? Boşa sallanan yorumlar/laf atmalar gibi geliyor bunlar bana...
-
katılıyorum zaten dimmuborgirfan dan beklenen bir hareketti bu kendisi foruma uye olduğundan beri cradle of filthe laf atıp durdu aynı zamanlarda da aynı grupları savundu aynı grupları övdü ama bugun grup dağarcığını geliştirip de gelmiş :D yeni gruplar eklemiş yazılarına
-
he tatlı adam leyn yaptıı müzikten artıkın haz etmem okadder
-
tatlılık ve dani filth hımm değişik...tabi bu da bir görüştür=)
-
değildir o adama ve o gruba taparım..black metalin yüz karası olmaları beni ilgilendirmez..cradle grubunun her albümünü dinlemiş artık benim hayatım olmuştur ki bu grup herşeylerini bilirim ki senin Shagrath dışında karşılaştırdıkların pure black falan yapıyorlar yani kulvarları farklı...dani'nin sözlerine gelince adam bilgi küpü olmuş ve sözleri süper dikkatli bak anlarsın..tabi insanların tercihidir zevk renk kuramıdır saygı duymak lazım..bu arada doğru söyledin artık black yapmıyorlar gothic yapıyorlar..ama sen biraz daha dikkatli dinle istersen ha?böğürtü dediğin müzikteki o duyguyu anlarsın..(tabi bu yazdıklarım bu başlığı açan arkadaşa ve onun gibi düşünenlere..ama zevk kuramıdır dediğim gibi..=))
-
yaw tatlı bea harbi herif çok sempatik beğenerek izler ve dinleriz yani adamın 3 ses tonu var çok güzel kullanıyo ayrıca çok efendi büyüğünü saygılı küçüğüne sevgi dolu bir insan minicik de bir çocuğu var en az onun kadar şirin şaka bir yana o adam gibi başka adam yoktur değildir kımıl zararlısı falan yani
-
Ya ben anlamıyorum bu tartışmaları cradle dinleyen kendine black metal dinliyorum diyemeyecekmi böyle bi kural ve yasakmı var bende bu tarza en dinlenebilecek gruplardanki altını çiziyorum bence ya da benim kafam artık kaldırmıyo ne bilim aşırı sert gitar ritimleri altına sadece 3 tane klavye notası intro diye tabir edilen :) üstüne scream vokaller sürekli twin giden ve tarayan bi davul bana hiçte müzikmiş gibi gelmiyo arkadaşlar bende at'ın şu gözlüklerinizi..melodik iyidir.. :) Children of Bodom nightwish dinlenebilecek güzel gruplar :) neyse ..
-
aga sen yaşlanmışsın ama çöküş şeklinde kafam kaldırmıyo ondan dinleyemiyorum o zaman kötüdür diyosun açıkcası çok yanlış bişey bu cradle,dimmu borgir vs gruplar kesinlikle çok iyi black metal yapıyor ve hiçde kafa şişirme gibi bir olay yok çok güzel sololar özellikle dimmu borgir de klavye soloları çok güzel oluyor cradle da da çok hoş klavye gitar melodileri oluyor ve bazen kafa dinlemek için dahi dinlenebiliyo bu adamlar
-
:) ya haklısın kesinlikle tarza ve gruplara lafım yok haddim değil.bunu söylemem için onlardan daha iyi olmam gerekir.Belki bigün :) yo yaşlılıkla alakası yok zaman zaman insanın dinlemek istediği müzik tarzı değişebiliyo ve bu değişimlere açık olmak gerekiyo bi çok black metal dinleyen arkadaşımda bu trip vardı ki hala var yani neyse tartışma açmiyim bende uzun zaman dinledim bu tarzı saygısızlık yapmiyim :)