-
1989 yılından beri yayına devam eden Rock Market tv programı bir süreliğine yayından kaldırılmıştı ve bu süre fazla uzamadı ve dr.şener Yıldız'ın sunduğu Rock Market programı yeni bi konsept ile tekrar yayında.Programda köşeler var bu köşeler:
-Erkin Koray'ın kendi hazırladığı ve kendi hakkında hazırladığı bir köşe,Çağlan Tekil'in köşesi,Hicri Bozdağ'ın hazırladığı köşe,Bulutsuzluk Özlemi klavyecisi Sina Koloğlu'nun hazırladığı konser kritikleri ile ilgili köşe,bazı rock gruplarının karikatürlerle anlatıldığı bir köşe...ve cidden daha çok şey.Çekimleri geçen Tunalı Gölge'de yapılan programa yer yer konuklar da geliyor.Rock marke'in yeni yayın dönemindeki ilk konuğu:Eren Kömürlü.
1989 yılından beri yayında olan Türkiye'nin ilk rock müzik tv programı olarak geçen rock market'in tekrar yayında olması çok sevindirici bence.Bi ara anlamsızca yayıbndan kaldırılan bu program tekrar trt'de yayında!!!!!
-
18 yıllık
Müthiş bir haber :) Ama şunu sormak lazım : Niye yayından kaldırdınız , niye tekrar yayına sokuyorsunuz? Olan güzelim rekora oldu , kıramadık gitti :))
Ama programın geri gelmesi çok sevindirici :)))
-
18 yıllık
Lan o ÇıngıRock ne pis bi şeydi.. Bi arkadaş Rock Market'in kapğatılmasından sorumlu olan "..." ların mail'ini vermişti, sonrası mağlum:D
Ama ayıp denen birşey varya.Neyse umarım ÇıngıRock saçmalığından daha iyi bir şey olur.
-
18 yıllık
Rock marke'in yeni yayın dönemindeki ilk konuğu:Eren Kömürlü.
izlenmez o zaman o program da saçmalamış.
-
başlığı gördüm ve hemen bişeyler yazmak istedim evet gerçekten bu güzel bi haber ülkemizin en eski rock müzik programının tekrar yayına girmesi çok sevindirici.Bu tip kaliteli programlara hep ihtiyaç var...
Bu arada ben Eren.Rock market gibi bir programa konuk olmak benim için büyük bir gurur.Beni konuk ettiklerinden dolayı rock markette enmeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...
Yeni yayın döneminde Rock market'e başarılarının devamını dilerim.Cidden böyle progralara ihtiyaç var.Rock marketin daha önce yayından kaldırılması son derece gereksizdi zaten
-
18 yıllık
Blinding light show... en sevdigim jenerik muzigine sahip programı tekrar yayında görmek cok sevindirici gercekten...
-
18 yıllık
peki programın günü ve saati nedir?
-
18 yıllık
Evet güzel bir soru , bunu da öğrenmemiz lazım :)
-
18 yıllık
Beleş gitar verecekler mi yine ?
-
18 yıllık
Programın yayın saatini bende bilemiyorum.Benim arkadaşlar çekim esnasında Tunalı Gölgedelerdi.Çekimleri Tunalı Gölgede yapıldı.Orda figuran olarak oturmuşlar barda:).Yayın saatini ben de bilmiyorum.Bugün trtnin sitesine girdim bulamadım ne zaman yayınlanacağını.Bilen varsa cidden söylerse bende çok sevinirim.
Sevgili Eren de mesaj yazmış.Selamlar Erencim valla rock marketin yeni yayın dönemindeki ilk konuğu olmak tahminimce de süper bir duygudur.Şu ana kadar birçok grup yer aldı rock markette birçok grubu da rock markette de tanıdık...
Yeni konseptte en çok hoşuma giden de birçok kişinin köşeleri olması.çok kapsamlı,dolu dolu programlar olacak.Yine süper parçalarda çalınacaktır.valla düşündükçe seviniyorum.Rock marketin sona ermesi kötü olurdu,kaç yıldır var