-
Bomba bi albüm , çok sağlam gitar rifleri var. Araya nın vokali eskisi gibi, tabi eski scream leri geçersek. dinleyin dinletin
-
dinledim anti-christ, anti-muslim, satanist, ateist... bütün dini simgeleri yemiş bitirmiş bir albüm özellikle jihad harika
-
Bak orda haklısın. Bi mail falan atmak lazım adamlara bırakın artık bu satanlı christlı şarkı sözlerini. Aşktan çiçekten böcekten bahsetsinler ya da yalan yere biz savaşa karşıyız falan desinler dimi. Bizde bak adamların sözleri ne kadar manalı diyelim, kendimiz avutalım.
-
Müzikal açıdan hiçbir şeye benzetemedim albumü.
-
Slayer zaten öyle bir gruptu bu dinsizlik yeni birşey değil bu albümde de tanrıya, peygambere dine, kitaba bayağı bir sövmüşler şu lyriclere bakın
your god
he rapes his big believe
believe we've switched shame with sorrow
i'll take his towers from the world
bereaved upon your death bed
this is god's war!
god's war!
i will see you burned alive screaming for your god
i will watch you die
...
ayrıca albüm kapağı da bayağı bir tepki aldı
http://stores.musictoday.com/store/product.asp?band_id=872&dept_id=6793&pf_id=BGCDS301&sfid=2
-
puaaahhaa savasa karsıyız esprıne bayıldım abı haklısın bak mor ve otesıne adamlar savasa karsı
-
Slayer'ı anti-christ bakış açısından dolayı daima desteklemşimdir, ama müzikal açıdan pek başarılı bulmuyorum.Tabi ki Renig in Blood falan iyidir de, bütün şarkılarında ufak pürüzler var bana göre..
-
Sadece anti-christ değil ki adamlar söverken hristiyan, müslüman, musevi ayırt etmeksizin sövüyorlar. Yani mesele inanmak; kime olduğu önemli değil