Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

yavuz çetin'in ardından...

• masmavish_ • 15 Ağustos 2006 04:13 • #509694
    buraya onunla ilgili bişiler yazmak istersiniz diye düşündüm... 15 ağustos 2001 günü kaybettiğimiz değerli müzisyeni saygıyla anıyoruz...

ilk yazı benden olsun...

“PES” DEDİK DÜNYAYA…YAŞANMAZ ARTIK BURDA…

Tam 5 yıl oldu bizler Onsuz kalalı…Nasıl da geçti yıllar, Onunla geçtiği gibi hızla…

Hayatı geri saralım, YAVUZ’lu yıllara dönelim deseniz de, gelmem ki ben sizinle ! Bir kez daha yaşayamam ben Onu kaybetmenin acısını…

Benim, yaşamı-ölümü-acıyı öğrendiğim yani, bu pis dünyanın acılarına merhaba dediğim yıl kapadı o gözlerini dünyaya… Bir daha ne olursa olsun,açmamacasına… Çok değil, birkaç yıl öncesine dönsek, belki de atıyordu kalbi şu dakikalarda… Yıkıktı, kırgındı,umutsuz ve bir o kadar da mutsuzdu ama atıyordu kalbi kayıp armonilerindeki gibi bambaşka,kendine has üslubuyla… Oysa şimdi…Şimdi, o içimdeki adamın sol yanında bir zaman kıpırdamış yürek kim bilir hangi lanet olası böcek tarafından kemiriliyor…

Hissediyorum acıyı… İliklerimden kanıma damlayan en büyük sancıyı…. Kanımla yazsalardı adını Boğaz’ın en sevdiğin, hayata “PES ! “ dediğin köşesine… Bulutlar dolsa gözlerime, akıtsa seni gözyaşlarımla birlikte içimden gözlerimin önüne…Keşke, içimdeki kocaman “SEN” i dünyaya getirsem ve içimden gelerek verdiğim bir hediyeymişçesine minik meleğine,oğluna,bebeğine armağan etsem ellerimle..

“PES ! Dedik dünyaya… Yaşanmaz artık burada…”

Ey yüreği kir tutmaz,ruhu kaybolmaz ve adı unutulmaz adam… Bilir misin hapsolduğunu bana? Gecelerce ağladım uğruna ve adını andım her uyandığımda… Blues ağladı, kan kustuk kulağımızdaki her şarkıda…Sen koktuk ağıtlarımızdaki kimsesiz çığlıklarda ! Söyle, tınılarımız çapmadı mı dalga dalga uçuşan saçlarına….Görür müsün ağladığımı yalnız başıma? Ruhumdaki buram buram “SEN” i hisseder misin gözyaşlarımda?

Tut ellerimi…hayata sarılamadığın kollarınla BENİM ellerimi tut…Hayat sarmadı seni, belli… Bırak, bırak da ben sarayım bari…

Sen, kalbimdeki biricik peri … Duymaz mısın sesimi,yakarışımı,ağlamaktan yılmayan gözlerimi ?

Şimdi, söyle ! Hesap ver bana ! Korkma,utanma ve kırılma bu isyankar ruhuma… Neden? bıraktın bizleri burada bir başımıza? Neden ? Bekleseydin, birlikte çeker giderdik bu pis dünyadan… Son kez, sessiz çığlıklarımızın çıktığınca ederdik en namuslu,en asil küfürlerimizi bu álá yoksunu dünyaya !

Buradayım halen ben ! Bıraktığın,lanet ettiğin,kahrını çekemediğin ve senden bile birer uyumsuz-ruhsuz yaratabilen sistematik düzenin kurbanı bu lanet dünyada… Bekliyorum seni olduğum gibi bir köşede…Hadi, bekletme artık…Gelip ruhumu alsana… Çalsana beni bu insanlardan.. Çal…Çal şarkımızı ilahi gitarının meleksi gamlarıyla… ”İSTEMEM ! “ DE ! HAYKIR İÇİMİZDEKİLERİ SON KEZ İNSANLARA…

YAŞAMAK İSTEMEM ARTIK ARANIZDA…!!!
  • Holy_Bastard • 15 Ağustos 2006 04:18 • #509696
    Ben konu açarken sen erken davranmışsın... Neyse , erken hatırlayan ve değer veren insanların olması güzel. Söyleceklerimi söyledim açtığım konuda gerçi...
  • masmavish_ • 15 Ağustos 2006 04:35 • #509699
    bi link de ben vereyim... gece olduğundan dinleyemedim ama görüntü yavuz çetin ve batu mutlugil.. sanırım blue blues band dönemleri... amatör çekim ...

http://www.youtube.com/watch?v=9Ex9Xkmim-M&NR

ayrıca, oyuncak dünya klibi halen her defasında ağlatıyor beni... o, bebeğini öpüp kokladıkça benim içim acıyor...