-
benim aklıma direkt olarak Steve Harris geliyor.sizce kimlerdir bu insanlar?kimler vardır bu insanların arasında Steve Harris'ten başka?(kafiyemsi bişey oldu)
-
valla abi clif burton orion şarkısında ilah gibi bass çalmıştır cliff öldü metallica paket oldu
-
Hocalar!!! Koskocaman LEMMY KILMINSTER nasıl olur da aklınıza gelmez?! Motörheah efsanesini başlatan , yükselten ve en tepeye çıkartan bu ilahı nasıl hatırlamazsınız? Şaşırdım bak =)
-
evet benim bildiğim bir grubu taşıyan tek basçı
mesela clif olmasada metallicanın adı metallica ama lemmy olmadan motörhead ın adı olmaz :D
benim bildiim ö le olmazsa olmaz aman grubun hayatı bi bassist yok
varsa da birazdan bilgilenicez
-
Steve Harris ... Iron Maiden sevmesem de cevabım bu...
-
Metal dışına çıkarsak RHCP'nin basçısı "Flea"yi kesinlikle bu kategori içine sokabiliriz
-
Metal dışına mı çıktık..; tamam sayıyorum: Roger Waters, John Deacon, Paul McCartney, Victor Wooten, Les Claypool, Ahmet Güvenç, Marcus Miller, Flea, Jeff Ament, John Paul Jones, Trey Gunn, roger glover, Fieldy...(yeter la parmaklarım yoruldu)
-
Beatles da John Lennon biraz daha önemli sanki:S
Benim için Lemmy..
-
Saydığın basçıların hepsi kaliteli basçılar. Fakat "Flea" dışında gruba karakter veren yok =) Fieldy'de iyidir ama grubun müziğini belirleyen o değildir =)