-
Evet buyurun.. Önümüzdeki günlerde, haftalarda hatta aylarda gitmeyi planladığınız ya da biletinizi bile aldığınız etkinlikler hangileri?
-
14 Eylül Yeni Melek / Atlantis Müzik Festivali
Sen beni pek seviyorsun anladığım kadarıyla! Beraber gidelim mi?
-
sanırım My Dying Bride'a gidicem 7 ekimde..birde barısarocka..Atlantıs muzik festivaline gitmeyi cok isterdim ama elmde olmayan sebeplerden dolayı gidemicem..
-
Niye gidemeyeceksin? Keşke gelebilseydin , kaçmaz bu festival. Muhammed Suiçmez paşa geliyor =)
-
parasal konularda tersoyum bu aralar ya kasar baya:S
-
Geçmiş olsun kardeş :( Benim hayatımın en güzel konseri olacak o tahminimce =)
-
evet seni sevmiyorum. kişiliğinden filan bahsediyorum. müzik zevklerimiz uyarsa neden olmasın, gelmeye çalışırım. katatonia konseri kesin şimdilik.. ve belki de alphaville konserine gidebilirim..
-
Gel tabi ,tanışırız. Beni tanıyan herkesin çok sevdiği kişiliğimi senin niye sevmediğini merak ettim. Onu da konuşuruz.
-
başkalarının seni sevmesi benim umrumda değil. ben sevmiyorsam sevmiyorum.. sebebi vardır elbette.
-
Ama sen beni sevmezsen ben mutlu olamam ki :(( Üzüldüm bak :(( Ağlıyorum şimdi :((
Sebebini ise hala söylemedin , ne garmes , ne msn , ne de forum... Forumdaki bir kaç mesajdan kişiliğimi okuman zaten takdirimi kazandı , aşık mı oldum yoksa ben? Aman allahım... Hiii :S