-
valla yukarda bi arkadaş protesto ediyo olabilir dedi haklı olabilir çünkü hangi !mühendis! bu derece s*lak olabilir!
çok çalışmaktan kafayı yemiş de olabilir!
uf işimiz gücümüz yok bunlarla uğraşıyoruz ya =)
çikita muz :S
-
yeni farkettim şarkının en güzel yeri
guruuuup olalım guruuuuup :) bittim :)
bi de o çikita muzu ajdar münasip bi yerine soksun :) çok yakışır ;)
-
elınde tuttugu turpların gercekten anlamı ne kı? ben en cok muzu ıssırdıgındakı yuz seklıne bayıldım k optum yanı nası cırkın :)
-
turpla erkeksi bir hafa katmayı çalısmıs bence... turp gibi sert muz kadar lezzetliyim... tarkan gibi kıvrak serdar ortaç gibi kılıbıgım bazında... yani gerçekten akıl isteyen ve herkesin anlamayacagı bir sarkı!!!
deha bir ses bazı yerlerde sesi o kadar kötüki brutal vokale geçiyor yani bir çesit death metal havası var hafif nu akımındanda faydalanmıs hafif kasmış olsa hardcore filan olacak! gerçekten deneysel bir sarkı...
-
su içiyordum başlığı görünce boğazımda kaldı gülmekten:S:D
yapmayın etmeyin yaa şu güzel forumcuğumuzu böyle yurdumdan insan manzaralarıyla döşemeyin, insanıma yazık bee:)
-
la olm parası neyse verelim bu kilpteki kızlara..biz de klip çakalim..
-
Bence cidden adama millet ile dalga geçiyor...:D Zekasına hayran olduğum birinsan :P
-
Dün akşam haberlere çıktı bu ruh hastası, kendini beğenmeyenlere bakırköy, erenköy ve Edirne'deki sinir hastalıkları hastanelerini önerdi..
Oğlum bu herif keş midir nedir?:D
-
Necrophilliac yarıldım ya hacı hahuhahaaa hatta puhahayt adam doru demiş ama lütfen TOPlum ajdara sahip çıksın :)
-
7/24 manyaklıklarla dolu bu adam.Sıkılmam nen aslında bunla takılsam :P