-
Mustafa Kemal ATATÜRK, cof,iron maiden,zardanadam,therion,apocalyptica,mavi sakal,özlem tekin.. uzar gider bi de siyah karton üzerine fotoğrafları yapıştırarak yaptığım posterlerim var..
-
justin timberlake meaeuhdussdafda şaka tabi ki:)
-mike portnoy
-steve gadd
-virgil donati
-burak gürpınar
-dave weckl
-dennis chambers
-joey jordison
-matt mcdonough
-Mike Wengren
kendi posterini kendin yap kampanyasından:)
-
vala bende poster moster yok,gayet güzel cerceveli egzantirik resimler var siyah beyaz vs. ama amelie'nin büyük bi film afişini alıp cerceveletmeyi düşünüyorum..
hayat felsefesi biyerde amelie poluain (:
ama 13 14 yaslarındayken backstreet boys,spice girls falan vardı hatırlıyorum,aslında unutmak istiyorum ama yaptık bikere,cocukluk işte (:
-
benim duvarda penguen ve kemik imzalı poster var o kadar
-
ilkokulda yaptığım resimler var..
bu arada syarar a katılıyorum..
-
Evanescence[2],Linkin Park,Metallica[4],Muse,Backstreetboys,Birde aralarda biryerlerde Avril olcaktı...
Ama benim odamda duvarda grup posterlerinden cok Bilim Teknik dergisinin verdikleri var ya hadi neyse.....
-
hic poster yok bende birtek tamamen bir duvari kaplayan istanbulun gece cekilmis fotosu var bir duvari tamamen kapliyor
-
Dani Filth; ama banyoda, klozetin karşısında.
Şaka değil, çok ciddiyim. Annemler korkuyor ama bitarafımın drakulası başka bir şey yaparken gelmiyor aklıma. Nemden buruştu biraz ama, bikaç hafta daha götürür o...
Bu mesaj güzelmiş be, "Dani Filth kımıl zararlısı mıdır" başlığına copy-paste mi etsem:P
Ha bir de gardrobun arkasında tozlanmış Linkin Park, Limp Bizkit, Metallica, Korn, Rammstein, Cradle of Filth, Evenescence... falan var, eve gelen misafirlerin çocuklarına veya kardeşimin arkadaşlarına falan onlara veriyorum. Bir tek Dani'yi vermedim, ama o da lazım bana:D
-
kurt cobain,duman,muse,metallica,mor ve ötesi
-
ankaralı turgut, ciguli, seray sever =)