-
seliminayı dinlerken parçalanmış bir şekilde yine hüznümü topraklara damlattım abim! umrumda olmayan beatles veya apocalyptica değilde birkaç anlamlı söz yazılırda burdada olsa hatırlanırsın dedim.Rahat uyu..
-
gercekten de cok ozledık o nadıde sesını hıc kımse dolduramıyor(
-
Değersiz beatles ve Apolaciptica hakkında konuşulan bir forumda Başlık açma o zaman sende
-
onlar değersiz değil sadece umrumda değiller ben ilk önce kendi ülkemin değerlerini öncelik alırım bu benim müzikal tercihim.Bir yandanda koyuyor koçum be elin gavurunun ne marka don giydiği bile ezberlenmiş ama değerli sanatçılarımızın hiç bir şeyi dile gelmiyor.Kazım koyuncu gibi çok değerli bir sanatçı bile yıllarca müzik yaptı ama son dönemlerinde aliyeye müzikler yapınca tanındı.Yazık.. Mangaya yok moruna daha fazla değer veriliyorsa üzülürüm koç.. Madem çok biliyorsun yer söylede oraya açalım...¿
-
Şimdi amaç güzel ama , gelmemiş gerisi."Kendi değerlerime sahip çıkıyorum arkadaş , gavurlar ne ederse etsin." demek ne kadar absürd bir şeydir.Tamam , kendi değerlerine sahip çık da , etme The Beatles'a , işte ne bileyim Led Zeppelin'e laf.Kazım Koyuncu'nun toprağını masasına koyan biri olarak söylüyorum bunu.
-
Anılar Düştü Peşime'yi dinleyin..
bir numaralı şarkısıdır.
-
Ou Nana var , Ayrılık Şarkısı var , var oğlu var...
-
Tsira var,Gyuli Çkimi var :) ka tun mita xendasoç var..var hakkaten de var...
-
abicim kimdir bu adam heryerde duyuyor görüyorum bir anlatırsanız sevinirim ya ne tarz müzik yapardı?
-