Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

SİZE GÖRE EN ÇİRKİN ROCK STARLAR ...

• death_glory • 8 Eylül 2006 22:25 • #512825
    MARILYN MANSON,LEMMY (MOTORHEAD),CHAD KROEGER(nickelback),SERJ TANKIAN (SYSTEM OF A DOWN),PJ HARVEY,FLEA (RED HOT CHILI PEPPERS),STEVEN TYLER (AEROSMITH),COURTNEY LOVE,ANDREW WK(yıkanmak nedir bilmez irenç kokar),THOM YORKE(radiohead),

bunların hepsi raksıtar mı sorması ayıp?
  • Aria GalaCtiCa • 8 Eylül 2006 22:30 • #512826
    Nedir peki?
  • EMG 85 • 8 Eylül 2006 23:19 • #512829
    death_glory limon sıkma bence çokbilmişlerden bıktık sende onları hortlatma ...
  • rubber soul • 9 Eylül 2006 00:25 • #512834
    Vallahi bende senin bu anket kıvamındaki garip konularından sıkıldım.

http://www.garaj.org/anketekle.php
  • NIRVANA_4ever • 11 Eylül 2006 06:28 • #513025
    Dio'da meymenet yok.Nezaman onu ekranlarda görsem gülesim geliyor ama sesine lafım yok.Olağan üstü
    Lemmy'de öyle.Tip yok ama sesi manyak
    Thom Yorke ve Steven Tyler bence o kadar da çirkin değil
  • PoWe • 11 Eylül 2006 16:30 • #513041
    mor ve ötesı yum elemanları hatta sadece tıpsız degıl özentı ve ezıkler

bu topiğin en doğru mesajı buydu daha fazla tartışmaya neyin gerek yok son noktayı sevgili dostum mert koymuş bulunmakta öhüm! saygılarımla

s.t.c.o.p.
  • lena avrıl • 11 Eylül 2006 17:53 • #513049
    neye göre ezik o eğitim o ünle ve kabul etmediğinz tipleriyle mi ezik neden ezikler bence kıskanmyaın dicem ama kıskandığınız düşünmüyorum ama neden yani ezik sebep ne?????

ben gayet de tipli buluyorum üyleri ne insanalr var
    bir de hep erkeklerden gitmişiz kadınlardan çirkin olan yok mu bu garaj bu kadar centilmen mi D:D:D
  • Drive-MAN • 11 Eylül 2006 19:07 • #513050
    bı ınsanın ezıklıgını egıtım un ve tıp gıbı normlar belırlemez ınsanın davranısları hayata bakıs acısı belırler bı ınsan ya ezıktır ya da degıldır sonradan ezık olunmaz ezık ezıgı sever ezık adam her ortamda kendını bellı eder ezıklıgın sınırı yoktur ıkı kısının ezdıgı ezık degıldır
  • eternal_silent • 12 Eylül 2006 01:11 • #513086
    kiss üyeleri twisted sisters üyeleri efendime söliyiiiim dark tranquility vokali (isimlerini aklımda tutamıyciim onlar benimkini tutuyo mu?)avril lavigne midir nedir (onun olayı ne bilmiyorum ama beğenmiyorum kendisini..) o soora motorhead vokali o ne tip ya :D leaves eyes vokali cici bi hatun ama pek güzel değil..within temptation mudur nedir o abla çok tipsiz :D tarja ablama çirkin diyolar pek haksız sayılmazlar ama sağlam ses var hatunda.. bi de simone simsons :P:P:P dayak yememek için kaçıyorum :P
  • death_glory • 13 Eylül 2006 02:01 • #513250
    ahudhagsygasd:D ben çok biliyorum. çok pis metalciyim.