Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Suelen (nokiasupersound)

• postrock • 20 Ağustos 2006 16:20 • #510456
    SUELEN Nokiasupersound yarışmasına '' Hayaller İçinde '' adlı şarkısı ile aday.

Suelen nisan 2004 yılında kurulan ve mart 2006'da en son halini alan bir alternative rock grubu ancak grup britpop'dan postrock'a kadar uzanan bir müzik yelpazesine de sahip. Suelen'nin tarzı konusunda bir ipucu vermek gerekirse Radiohead , Muse , Placebo ve JJ72 gibi gruplar örnek verilebilir.
    Ankaralı grup üç kişiden oluşuyor ve bu seneki Nokiasupersound yarışmasına '' Hayaller İçinde '' adlı şarkısı ile aday.

A.Seyhun Saral : Vokal-gitar-keyboard
    Cengiz Bozkurt : Gitar
    Sinan Aslan : Bateri

Grubu daha yakından tanımak isteyenler için;

www.purevolume.com/suelen ya da www.nokiasupersound.com siteleri
  • sine wave • 20 Ağustos 2006 16:27 • #510457
    arkadaslar Suelen'nin hayaller içinde sarkısını dinledim tek kelime ile süper kesinlikle finale kalması gereken bir grup bence herkes sarkıyı kesin dinlemeli
  • oha_sax • 22 Ağustos 2006 19:55 • #510823
    muse çok mu dinliyor sunuz acep? :) vokaller ve müziğin bazı yerleri çok benziyo muse a... tabi bu iyi bişiy muse başarılı bi grup ama... daha orjinal bişiler olabilirdi parçada(bence) tekrar dinleme isteği uyandırmıyo... başarılar size yarışmada:) bizde katıldık KOD - Yan Sen De. yorumlarınızı beklerim. bu forumda konu açmıştım ben. nokia super sound 2006 diye başlık...