-
en iyiyi bilmem ama en komiği arada bi yapsada blind guardian bass cısı yapıyor sac yok manyak görünüyor :D
jason var bu arada kimse yazmadı galiba
-
bach,bi de iced earth ü unutmayalım,o saçlar neydi abi...
-
mark morton
-
Bence Moonspell den Fernando Riberia. Süper sahne şovu yapıyor.
-
dimebag bence, dimebag stili headbang i yaratmış sonuçta, ve ilerletebilende yok bildiğim kadarıyla...
-
johan hegg amon amarth yaaw öyle bi kafa sallama görmedim daha ben kimsede kopacak adamın kafası sanki :D
-
abi ismini tam kestiremiycem ama inflames in bascisi bi ceviriyo kafayi pervane gibi:D
-
metalle ilgilenen çoğu insan diyor ki;
headbang yapıp solo atan ve aynı zamanda grubunun vokalisti Alexi Laiho dünyanın en iyi headbang yapan adamı, children of bodom'un tuska konserini bi izleyin youtubedan, özellikle DOWNFALL- kesinlikle tavsiye ederim(adam şarkının riffini çalarken öyle böyle değil, bi headbang yapıyor, o headbangi yaparken parmaklarının karışmaması için ya kafasının ya da parmaklarının başka biri tarafından kontrol ediliyor olması lazım), fikriniz değişecek çünkü.
-
tabi ki amon amarth abilerim:)
-
abi jason newsted diyorum ben...adamın zaten gruptan ayrılma nedenlerinden biride vücuduna verdiği zararlarmış.işin bahanesi tabi ama...adamın 2 gün sırtı beli ğrıyomuş konserden sonra headbang'den dolayı...